A relaxing and scary start to the week

Etter så mange uker på farten og mye jobbing på cafeen har jeg endelig litt fri og det trengtes virkelig! Og jeg skal bruke disse dagene så godt som mulig. Jeg skal jobbe med bloggen, jeg skal trene og jobbe med youtube kanalen min. Men i dag og kanskje i morgen er det nok ganske begrenset hva jeg får gjort. I dag skal nemlig hunden vår opperere for å se om kreften har spredt seg. Vi er desverre ganske sikre her hjemme på at det har kommet for langt, og det er derfor jeg har forhåndsskrevet dette innlegget..   Om kreften hans har spredt seg så kommer nemlig ikke Leo hjem igjen. Jeg sitter her med tårer i øynene bare ved tanken, så om det faktisk skjer, at han ikke kommer hjem igjen, så er jeg nok ikke i stand til å blogge og være positiv i dag. Dermed valgte jeg å skrive dette innlegget i går. Vi håper selvfølgelig på det beste, men bare den siste uken har han desverre tapt seg veldig, og han spiser nesten ikke livretten sin en gang lenger. 
 Men jeg håper hvertfall at alle og enhver av dere får en fantastisk start på uken, og kyss og klem kjæledyrene deres litt ekstra om dere har det. Plutselig kan alt snu. Det kom brådt på oss for to uker siden. Og om ikke du har kjæledyr, ta litt ekstra vare på de du er glad i rundt deg ❤️ Det er når slikt som dette skjer at man innser hvor sårbart livet er!

Ha en fin mandag, og ta vare på de du er glad i!

Del

2 Kommentarer

 1. 25. april 2016 / 23:06

  Håper han kom hjem igjen?❤️ Tenker på dere!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   25. april 2016 / 23:08

   Han gjorde dessverre ikke det.. ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *