NYX Lingerie First Impressions

Siden den forrige first impressions videoen min slo så an, bestemte jeg meg for å lage enda en til dere. Jeg kjøpte meg nemlig to liquide lipsticks fra NYX når jeg var i Trondheim, og jeg klarte å holde meg unna å prøve dem helt til jeg kom hjem og fikk filmet reaksjonen min. Det var ikke bare bare da jeg var veldig nysgjerrig på hvordan de ville bli på meg. Jeg skal ikke røpe noe om hva jeg syntes om de, det må du se videoen for å vite! Så yes, håper denne faller like godt i smak som den FORRIGE

 

Jeg tenker å ha flere videoer som dette fremover, så kom gjerne med tips til hva dere vil jeg skal prøve i den neste videoen. Og om du ønsker å se flere videoer jeg har lagt ut i det siste så finner du dem på kanalen min HER. Jeg legger, som sagt tidligere, ikke ut alle videoene mine her på bloggen. Jeg prøver å holde blogg og youtube litt separert, men noen ganger syntes jeg videoer kan bli delt her også. Men om du ønsker å følge med på videoene mine på youtube også, så er det bare å subscribe til kanalen min, da blir du varslet hver gang jeg poster en ny video.  

 Jeg har nå den siste måneden postet to videoer i uken, hver onsdag og hver lørdag, og jeg digger det. Jeg får så glede av å lage videoer, og se at folk liker dem. Så håper dere også vil ta del i den reisen. Også blir det forresten snart en ny giveaway på kanalen min. Jeg må bare få premien i posten først! 

Hva syntes du om videoen? Og hva ønsker du jeg skal teste i den neste First impressions videoen min?

Del

2 Kommentarer

 1. Kristine
  28. april 2016 / 13:12

  Jeg ble positivt overrasket, jeg er ute etter en ganske matt og nude farge til å ha på leppene da jeg ikke kler farger, og disse så ut til å være mdit i blinken! 🙂
  Kanskje den med litt mer rosa shimmer i seg ser bedre ut, da jeg synes den første ble litt sånn »foundation på leppene» look.

  • Kristine
   28. april 2016 / 13:12

   og ikke minst: du kledde fargene synes jeg. Det blir mye mer hverdagslig med det med en gang, det ble en helhet i sminken. Tommel opp

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *