First time this year! 

FOR en dag det har vært i dag! Solen har stått høyt på himmelen, varmegradene hadde økt mer enn det det var i går og det å grille var det ikke et spørsmål om en gang. Så i ettermiddag har jeg og familien kost oss ute med grilling og masse prat. Jeg elsker slike sommerdager, men desverre har jeg vært veldig preget av allergien min både i går og i dag. Så jeg måtte bevege meg inn etter noen timer ute, for da klarte jeg ikke å stoppe å nyse, og øynene stoppet heller ikke å svi og renne. Så er ikke bare bare med denne årstiden, men er «heldigvis» bare så ille akkurat i det det virkelig springer på trærne! Et lite knippe med bilde fra ettermiddagen min. Jeg har også fått filmet begge videoene jeg skulle, den ene er også redigert og lastet opp, men den blir ikke publisert før på onsdag. En times trening fikk jeg også gjennomført etter at dagens første post ble publisert. Så det har egentlig vært en ganske så effektiv, men samtidig avslappende dag. Nå ligger jeg rett ut på senga med røde og hovne øyne som svir, så jeg unte meg et deilig stykke med iskake mens jeg så på litt youtube videoer. 

Jeg håper hvertfall dere alle har hatt en fin søndag og at dere har alle fått ladet opp til en ny uke i morgen! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *