Let’s talk: I have a dream

Vi har alle en eller annen drøm her i livet. Enten det er å få barn, ha drømme jobben eller bare det å reise til så mange land som mulig. Men de fleste av oss har en drøm, meg selv inkludert. Dette har vært en drøm jeg har hatt i mange år, og det er en drøm jeg har arvet av min kjære pappa. Mange har en drøm her og en annen drøm der, men denne drømmen har fulgt meg i mange år, og jeg har en følelse av at den drømmen ikke kommer til å forsvinne før jeg gjør det jeg kan for at den skal gå i oppfyllelse. Jeg har i mange år drømt en drøm om å starte noe eget. Jeg ønsker å drive noe eget som jeg kan kalle mitt og være stolt av. Jeg har lenge ønsket å drive en café, og det vil jeg fortsatt. Men etter jeg og Mathias var på Gran Canaria har jeg funnet ut at det er så mange andre muligheter også! Det meste tullet vi egentlig med, men når jeg tenker over det, så må det ikke bare forbli med tull om det er noe jeg ønsker og kunne tenke meg!

Hvis du har en drøm som du virkelig ønsker å oppfylle, hva skal da stoppe deg i å gå etter den drømmen? Er det litt uten om det vanlige? Ja, hvorfor ikke, da kan det jo slå an mer enn annet. Er det skummelt? Ja da er det enda mer gøy å vise at du mestret det. Jeg har vokst opp med en pappa som har hatt den spiren selv. Den drømmen om å starte noe eget. Han har jobbet innen shipping i alle år, men de siste årene har han faktisk drevet for seg selv, og det ser ut til å kunne gå utrolig bra.Akkurat der har han vært en utrolig stor inspirasjonskilde for min del. Jeg har vokst opp med det at man alltid skal følge drømmen sin. Jeg har vokst opp med støtte når det kommer til så og si alt. Foreldrene mine har støttet meg fra alt til skole, til venner og andre valg jeg har tatt opp i gjennom. Og de støtter meg ikke noe mindre angående drømmen min. 

Men når det gjelder den drømmen min så har jeg innsett at jeg har så mange valg. Jeg har så utrolig mange muligheter at jeg ikke aner hvor jeg skal starte. Men først må det jobbing til. Jobbing, sparing og ikke minst masse masse planlegging. Men når man har en drøm så er det viktig å jakte på den og virkelig gjøre alt for og nå den. Om du ikke gjør det ønsker du det rett og slett ikke nok. Jeg kan skjønne det at tanken om å strekke seg etter en drøm man har kan være skummelt. Men noen ganger må man bare ta det store steget, og man vet jo aldri? Du kan komme bedre ut av det enten det gjelder økonomisk eller når det gjelder erfaringer. For erfaring har også ekstremt mye å si her i livet. Og bygger du deg opp forskjellige erfaringer gjennom årene så kan du komme langt med det, jeg lover. Jeg har sett det med egne øyne! Det jeg vil få frem med dette innlegget er at du ikke er alene om å ha en drøm. Men det er kanskje et mindretall som faktisk tørr å gjøre noe med den drømmen. Det er til deg jeg i dag sier at det er okei å satse, det er din drøm og det er bare du som kan gjøre noe for at den skal gå i oppfyllelse! Jeg har palner om å gå etter min drøm, og jeg oppfordrer deg til det samme, uansett hva det måtte være. 

Om du føler deg klar til å strekke deg etter din drøm syntes jeg du skal ta sjansen. Dette kan nå være din tur, det kan være din tur til å få en drøm oppfylt, og jeg håper av hele mitt hjertet at din drøm en eller annen gang i livet skal gå i oppfyllelse. For det fortjener DU!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *