Frisyretips til 17. Mai

Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre med håret til 17. Mai. Spesielt om du ikke har alt for langt hår. Man søker etter inspirasjon på diverse bildesider som WeHeartIt eller Pinterest, men det er ikke alltid det er noen instruksjon med disse bildene. Og da må man prøve og feile litt før man kanskje får det til. I dag skal jeg dele en video med dere på hvordan jeg lager de frisyrene dere ser under her. 

Jeg viser hvordan jeg lager krøller, jeg viser hvordan jeg liker å flette og jeg viser dere hvordan jeg har likt å sette opp håret mitt i det siste. Flettekransen har jeg fått så enormt mye skryt av de dagene jeg har brukt den, og jeg skal selv bruke den til bunaden på bår kjære nasjonaldag. Og om du ønsker å se fremgangsmåten på hvordan jeg lagde de to frisyrene så finner du videoen HER. Jeg bruker en rettetang fra GHD til å lage krøllene, så om du også ønsker å lære hvordanman gjør det, så anbefaler jeg å sjekke ut videoen. Jeg håper dette er noe som faller i smak hos dere, og legg gjerne igjen en kommentar om du brukte noen av frisyrene eller hvertfall har prøvd på dem. Da blir jeg så glad! 

Kunne dere tenke dere å få flere slike innlegg hvor jeg kanskje viser steg for steg på andre fisyrer da i bilder? Jeg kan ikke love at det blir bra med en gang, men om det er noe dere ønsker så skal jeg prøve så godt jeg kan! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *