Things are going to change… 

God morgen og god mandag alle fine og trofaste lesere! Det er litt over en uke siden jeg sist blogget, men ting er rett og slett gått i ett og det har vært veldig mye å tenke på. Så det å blogge har rett og slett ikke blitt prioritert. Det har jo skjedd mye i det siste, men heldigvis begynner det å roe seg litt. Fortsatt har jeg jo mye å tenke på da jeg bare har litt over to uker igjen i huset her hjemme, så jeg må pakke sammen alt jeg har. Vi har ikke fått tak i noen leilighet enda, og jeg kjenner jeg begynner å bli stresset. Men det ordner seg vell helt sikkert. 

Good morning and I hope you are having a great start to the week! It is a little over a week since I last blogged, but I have just had so much stuff happening, and a lot to think about. So to blog has just not been a priority. There has been a lot og things happening lately, but it’s starting to calm down now. I still have a lot on my mind since I just have a little over two weeks left in our house, so I have to pack everything I own. We have not got a new apartement yet either, so I am getting a littlebit stressed about that. But hopefully it will get sorted soon. Huff, gjett om jeg lo når jeg så leppestiften hadde ikke bare flyttet seg litt oppover, men også ned på haken! Dette så jeg selvfølgelig ikke før etter vi kom hjem fra tur.. Gå tur med leppestift i halve ansiktet er fint! Haha, nei huff, bildet syntes jeg var fint med unntak av det så jeg velger å poste det uansett! 

Omg, I laughed so much when I got home and saw that I not only had lipstick over my top-lip, but also on my chin! Walking around the park with lipstick all over my face, great! Haha, but I thought the picture was cute, so I am posting it even though I have lipstick everywhere! Men siden jeg sist blogget har jeg også rukket å tenke en del når det kommer til bloggen. Og jeg har bestemt meg for at jeg kommer til å blogge mer når jeg vil og føler for det. Det kommer selvfølgelig flere oppdateringer i uken, og kanskje hver dag også, men det er bare hvis jeg føler for det. Jeg har nemlig bestemt meg for å satse enda litt mer på youtube. Jeg får så mye glede av å drive med det og være kreativ på den måten! Og om du vil følge med på det jeg gjør der og evt bli med på giveawayen jeg skal ha denne uken så kan du subscribe til kanalen min HER.

But since last time I blogged I have had the time to think a lot about my blog. And I have decided that I, from now on, am going to blog when I want and feel like it. There will be several post each week, and maybe every day, but only if I feel like it. This is because I want to get more into my youtube channel. I get so much joy out of making videos and being creativ like that! And if you want to follow me on my youtube journey and to take part of the giveaway I am going to post this week, then you can subscribe to my channel HERE

Håper dere får en super start på uken og at dere ikke har noe imot at jeg blogger på den måten! I hope you all have a great start to the week and that you are okey with my new blogging style!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *