Ready for June

Juni har alltid vært en av mine favoritt måneder, ikke bare fordi jeg har bursdag, men fordi det er sommer og den bringer gjerne så mye fint med seg! Jeg går jo ikke på skole lenger, så slipper alt eksamensstyret, så for meg er Juni en fantastisk måned. Og ikke minst har vi nå fått en strålende start på måneden med sol og nærmere 30 grader hver dag. Skal ikke klage på det altså, men kjenner litt på det at jeg har jobbet fullt hele uken. Men i dag har jeg fri og det skal helt klart nytes!


June has always been one of my favorite months, not only because it’s my birthday month, but since it’s finally summer, and June brings so many nice things and memories with it! I am not going to school anymore, so I dont have any finals, and then June is the best month for me! And we have also had the best start to the month, sun everyday and almost 30 degrees celsius every day! Not going to complain about that, but I feel bad for spending my days inside at work.. Yeahyeah, thats how it is sometimes. And I have a day off work today, so I am going to enjoy today so much! 

Picture from WeHeartIt

Men jeg tenkte jeg kunne dele med dere litt mål og diverse ting jeg gleder meg til denne måneden: ( I thought that I today would share some goals and things I am looking forward to during June:

  • Jeg gleder meg til å fylle 20 år den 7. Juni og jeg gleder meg til å feire 70. Årsdagen til morfar allerede til helgen. (I am looking forward to the 7th of June when I turn 20 years old, and I am also looking forward to celebrate my grandfathers 70th birthday this weekend.)

 

  • Jeg skal få hjelp med å få fikset designet her på bloggen. Det blir et helt nytt utseende og jeg gleder meg til å se resultatet, jeg tror det blir skikkelig bra! (I am getting some help with my my blogdesign, so during this month it’s looks will be totaly different! Brand new design, and I am looking forward to see the result, I think it will be so nice!)

 

  • Jeg skal endelig kjøpe 25 mm til Olympus Pen kameraet mitt, det har tatt tid før jeg har kunnet invistere i det, men nå føler jeg jeg fortjener det. Og ikke minst så tror jeg både det og det nye bloggdesignet kommer til å gi meg mye mer motivasjon når det kommer til bloggingen. (I am finally buying a 25 mm lens to my Olympus Pen camera. I have wanted to buy it for a while, but now the time is finally here, and I feel like I deserve it now. And with that lens and the new blogdesign I think I am going to get very inspired to blog again!)

 

  • Jeg gleder meg til turen vår til Alicante og Barcelona. Vi skal først noen dager til Alicante, før vi reiser videre til Barcelona. Jeg gleder meg til shopping og god mat på tur. Er ikke litt glad i å reise jeg? Bare vært på 2 utenlandsreiser hittil, og skal på to denne måneden! (I am looking forward to our trip yo Alicante and Barcelona. We are first going to Alicante for a couple of days, then straight to Barcelona for a few days before we go back home. If I enjoy travelling? Ohyeah! I have been two trips adbroad so far this year, and I am also going abroad two times this month!)

 

  • Og bare dagen etter jeg kommer hjem fra Barcelona så reiser jeg til Mallorca med to fantastiske jenter! Vi kommer til å kose oss i solen, shoppe, ta bilder og rett og slett bare nyte livet, og gjett om det skal bli godt. Jeg tror vi skal få en fantastisk tur! (And only one day after I get home I am going on a girlstrip to Mallorca with two amazing girls! We are going to have the best time in the sun, with shopping, photoshoots, and just enjoying life basically! I think we are going to have the best trip)

Ellers har jeg mye annet å se frem til resten av sommeren, men når alt dette over skjer i løpet av de to-tre neste ukene, så skjønner dere kanskje at ting vil gå slag i slag. Men jeg tror det blir en nydelig start på sommeren, og jeg kan ikke vente med at den skal starte!


I also have a lot of other things to look forward to this summer, but when all of the things above are happening within two to three weeks it is clear that my schedule is full! But I think it will be a wonderful start to the summer, and I can’t wait! 

Jeg håper dere har alle har hatt en fin start på Juni og at dere også har mye å glede dere til! Fortell meg gjerne hva du skal! ?? (I hope all of you had a wonderful start to June and that you have a lot to look forward to too! And please tell me your special plans, I want to know!)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *