Jeg blir 20; Dere får gaver!! 

I dag er dagen, jeg er endelig 20 år. Det føles helt merkelig å si det egentlig.. Men selv om det er jeg som har bursdag, så vil jeg være den som deler ut gaver til dere. Jeg har nok en gang vært så heldig å få inngå et samarbeid med Kappahl slik at jeg kan holde denne konkurransen. Jeg skal nemlig igjen dele ut hele tre gavekort; ett på 1000kr og to på 500kr. Så hele tre vinnere får neste uke et gavekort i posten! 

Denne gangen vil konkurranse foregå på instagram, men tenkte det var greit å informere dere om den her på bloggen også. Det er mye av de samme reglene som tidligere, men om du ikke husker det, så kan du lese reglene her:

I og med at jeg skal ut å reise etter jobb på lørdag, så tenker jeg at jeg må trekke vinnere allerede på fredag kl. 1200. På den måten kan jeg få sendt gavekortene til dere som vinner de, før jeg reiser avgårde i to uker. Høres det greit ut? Håper det, og jeg håper at konkurransen fortsatt faller i like god smak hos dere. Kappahl er veldig snille som gir såpass store summer, og de har såå mye fint inne nå at du kommer hvertfall ikke til å angre om du melder deg på og kanskje vinner. 

Hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan style diverse plagg fra Kappahl, og om klærna deres faktisk passer oss som er litt yngere, så kan du bare sjekke ut outfitinnleggene mine. Jeg har masse klær fra Kappahl. De er av god kvalitet, holder år etter år, og det kommer stadig inn nytt. Okei greit, de har mye jeg ikke ville kjøpt der og, men de har en god del skatter som er mange av mine favorittplagg i garderoben nå!

Er du med i konkurransen? Og hva kunne du evt tenke deg at neste konkurranse skulle bli? 

Del

2 Kommentarer

 1. 7. juni 2016 / 14:49

  Gratulerer såå masse med dagen! Jeg er også med i konkurransen❤️

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. juni 2016 / 21:16

   Tusen takk skal du ha! 🙂 Supert, lykke til!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *