Our first night on our girlstrip!

God morgen fra Mallorca! Jenteturen er i gang og vi kunne ikke vært mer fornøyd. Ja, Mallorca presterte med å få veldig overskyet vær og regn utover dagen i går, men det satte ingen stopper for stemningen vår. Vi tok oss en tur på outlet før vi handlet inn masse godt og la oss rett ut på senga med planlegging av roadtripen vi skal ha. Jeg tror dette blir en fantastisk uke, og den kommer til å gå så alt for fort! Gleder meg til alt vi skal!

Været lettet utover kvelden, og når det var tid for middag var det fint vær igjen. Da var det på med finstasen og maska for det var tid for sushi. Og vi ble ikke skuffa! Forteller mer om restauranten i et annet innlegg. Men jeg tenkte at jeg nå hvertfall kunne vise dere antrekket jeg hadde på i går kveld. Det er gøy å føle at man faktisk ser bra ut og føler seg vell med at kroppen faktisk ser ut som den gjør! Det har jeg lengta lenge etter. Off-Shoulder top – Ganni     Skjørt – BikBok    Sko – H&M    Veske – Mulberry     Leppestift – Elizabeth Arden (sponset)Nå står faktisk en treningsøkt for tur, så fort jeg har fått publisert dette innlegget. Deretter blir det en deilig frokost og en lang dag med avslappning ved bassenget. Kjenner jeg gleder meg til å bare slappe helt av. Vi skal også ta noen pauser med bildetakning, så oppdateringer blir det helt klart om dagen! Er ikke vanskelig å kjenne at bloggmotivasjonen er mye mer på topp når man er på tur. Lettere å oppdatere med mer interessant! 

Er det noe spesielt dere ønsker jeg skal blogge om fra jenteturen? Håper dere får en fantastisk dag! 

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   19. juni 2016 / 22:32

   Det gjør vi Kamilla! Tusen takk! 😀 Håper du har det fint og 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *