Colorful fruits by the pool! 

Sola høyt på himmelen, bassenget klart for et avkjølende bad, og en cald Corona med lime i fargerike oppblåsbare frukter. Det var det som preget store deler av dagen vår i går, med en pause som vi også tilbrakte på solsenga, men da med sushi. Gjett om vi lever livet om dagen! Det er virkelig avslappende, og jeg ligger faktisk på solsengen nå når jeg skriver dette innlegget. Seinere i dag står det en ettermiddag og kveld i Palma for tur. Shopping, smoothie og annen god mat hører med! Kjenner jeg gleder meg allerede.Baderingene til drikka er kjøpt på Kremmerhuset til de som lurer! Du får tre forskjellige i en pakke. I morgen og på Onsdag kommer forresten de to siste vloggene fra Barcelona forrige uke. Om det er av interesse så finner du dem på kanalen min HER. Til helgen kommer det også en video om hvordan jeg pakker til en to ukers ferie. Så stay tuned! Jeg driver også å filmer litt hver dag vi er her, så en ferievideo kommer nok opp etterhvert. Vi har jo ikke gjort så mye enda, men blir nok mange fine og morsome klipp seinere i uken! 

I morgen skal vi nemlig leie bil, og gjett om vi skal ha en skikkelig roadtrip med alle klassikerne alle kan på høytalerne! Musikk, godt selskap, gode minner og mye morsomheter. Gjett om jeg koser meg på tur med de fineste jentene! ❤️

Ha en strålende dag! Har du vært på Mallorca før? Noe du ville anbefalt oss å sjekke ut? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *