Best Roadtrip in history! 

I går var dagen, dagen vi skulle leie bil og var så giret over. Hvertfall jeg var giret. Roadtrips er noe av det beste jeg vet, og denne ble ingen skuffelse! Vi plukket opp den kuleste røde Fiat 500 Cabriolet, kjørte inn til Palma for litt shopping. Selv shoppet jeg ikke noe særlig, men kom hjem med to produkter fra standen til Dior på El Corte de Ingles. Den bloggposten tenkte jeg dere skulle få seinere i dag, da det ble stille her i går. 

Vi lunsjet også på en super koselig café i gamlebyen i Palma før turen gikk mot Puerto Cristo. Det er på nesten andre siden av øya i forholdt til oss, men det tok oss ikke mer enn en time hver vei. Rett utenfor Puerto Cristo var vi på en tour i dryppgrottene som finnes der. Selv har jeg vært der før, men det var like fasinerende å være med denne gangen. At noe så vakkert er naturskapt gjennom 10 millioner år?! Helt sykt! Men hvertfall, som dere ser kunne vi ikke vært mer fornøyd med bilvalget enn det vi var. Det er et eller annet med tre jenter, en cabriolet og god musikk som er dømt til å bli en super god dag! Men en god dag, betyr også en veldig sliten Helene. Det fikk de andre jentene merke utover kvelden stakars, men sånn er det. Gikk heldigvis veldig greit! 

Nå er det tid for frokost og en ny dag! Jeg håper dere fortsatt har det fint hjemme eller hvor enn du befinner deg i verden! 

Del

2 Kommentarer

 1. 22. juni 2016 / 10:22

  Så herlige bilder av dere! Kan tenke meg at det ble en bra roadtrip <3 Også den bilen da, den er jo så fresh!!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   22. juni 2016 / 11:07

   Tusen takk Christina! Det ble det så absolutt! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *