I’m a Dior kind of girl!

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i sminke, og det er rart at jeg ikke kom hjem med mer enn det jeg faktisk gjorde etter roadtripen! To produkter fra Dior, det var det. Ja nå er jo ikke akkurat Dior det billigste merket, men det er så absolutt verdt det. Jeg kom hjem med en Glow Maximizer og en Milky Tint fra sommerkolleksjonen deres. Det er en type lipgloss uten å være skikkelig sticky. Jeg er ikke verdens største fan av lipgloss, men denne var helt fantastisk! Nå vil jeg (desverre) ha alle de andre fargene også!  

Glow Maximizeren har jeg enda ikke prøvd da jeg var så sliten når vi kom hjem i fra roadtripen, men gleder meg til å teste den ut før middagen i kveld. Da skal hvertfall disse to produktene tres i kraft, og jeg gleder meg! 

Hun som jobbet i standen var også super hyggelig og ga oss bare mer og mer prøver på diverse produkter. Selv så har jeg den ene parfymen, men er greit å ha en miniversjon som jeg kan ha i veska. Men den nyeste parfymen, Poison Girl, den tror jeg at jeg er nødt til å kjøpe meg! Den var super god på!  Kanskje det blir litt shopping til før vi tar turen hjem natt til Søndag. 
Har du prøvd noen av disse produktene? Har du evt noe annet fra Dior å anbefale meg? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *