Back home.. For now! 

Da var jeg trygt hjemme fra tur, klar for å dra tilbake på jobb i morra. Men det betyr ikke at poster fra turen er over, neida tvert imot! Jeg har flere bilder, antrekk og tips jeg vil dele med dere. Det kommer et anbefalingsinnleg etterhvert også, men slike innlegg tar gjerne litt mer tid så det får komme når det kommer. Men jeg håper at ferie innlegg fortsatt blir tatt godt i mot, selv om jeg er hjemme. Ellers har jeg nok ikke så mye å blogge om da dagene går mye i jobb og flytting frem til helgen! Til torsdag er det nemlig avgårde på hytta før vi drar videre til Haugesund. Spennende meg en weekend et annet sted i Norge også.Jeg kjenner det skal være litt godt å komme tilbake på jobb og komme i gamle rutiner igjen. Ferie er deilig, men det er noe med det å ha rutiner og ting man må få gjort! Jeg har også kost meg masse etter jeg kom hjem i går tidlig ettermiddag. Jeg fikk en fantastisk overraskelse av min kjære, var på café og vi har  virkelig hatt litt kvalitetstid, før jeg har vært med en venninne i dag. Akkurat slik en fin helg skal være! 

Håper dere alle har hatt en fin hel og at dere får en fin start på uken! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *