Something Blue! 

Er det noe som er populært i år så er det helt klart denim. Denim snekkerbukser, short, kjoler, skjørt og playsuites. Sistnevnte har jeg selv skaffet meg som dere ser og jeg er så fornøyd. Den er verdens letteste å slenge på seg om det ikke er alt for varmt. Det ser også stilig ut og ikke minst så er det lett å style den både opp og ned! Ta et par heler og en fin veske fornå style deg opp, eller ha sandaler og en strandbag om du skal ha det litt mer avslappet. Mulighetene er så mange og det er det som er så fantastisk med plagg som dette!

Hva har du av denim, og hva liker du best med plagget? 

Del

3 Kommentarer

  1. 27. juni 2016 / 11:08

    Den var dødsfin! hvor er den fra?

    Er veldig glad i dongeriskjørt, og har selv et jeg går ganske ofte med x)

  2. 2. september 2016 / 07:48

    i love everything you’re wearing

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *