News from Elizabeth Arden!

La oss snakke litt om sminke i dag. I dag vil jeg dra frem noen produkter fra Elizabeth Arden. Jeg hadde med meg alle produktene på tur, og det var ikke tvil om at jeg stadig strekte meg etter disse produktene. Selv om jeg er på sommerferie, så sier jeg aldri neitakk til røde lepper eller noe litt mer peachy. Lepper har så mye å si når det kommer til helhetene i en sminkelook, og det er gjerne det som gir prikken over i’en. 

På denne turen valgte jeg å ha med meg leppestiftene som heter Coral Crush og Sangria (den mørke røde). Jeg valgte disse to fordi de rett og slett er the best of both worlds. Det var flere kvelder jeg ville ha en skikkelig statement lip, og da var den røde perfekt. Ellers når jeg ønsket litt mer naturlig og sommerlig look så grep jeg etter den andre! Men jeg hadde jo ikke bare favoritter for leppene, men også til øynene og til kinna mine!  Jeg har de siste månedene hatt veldig sansen for en smokey rosa look, og når jeg så denne øyenskyggen dere ser under, så visste jeg den var perfekt. Det er en nyanse mellom lilla og rosa og det gir en fin smokey look med nøyaktig de nyansene! 

Jeg har gjerne brukt higlighetern Mary Louminizer over hele øyelokket før jeg går inn med denne skyggen (Romance 22) i ovallinjen og blender den ut. Det er så enkelt, men like vell så utrolig fint! Jeg sminket Kristina også med denne looken en av dagene og hun ble super fin med den. Så den looken passer like fint til dem med brunt hår som dem med blondt! 
Cream blushen jeg valgte å ta med er en utrolig fin rosafarge som gir noen nydelige roser i kinnene etter man har blendet den ut. Fargen heter 2 Pink og jeg syntes den passer til en fin og sommerlig look. Ikke minst så er den veldig enkelt å blende og du trenger ikke mye på for å få farge. Da vet du at produktet varer lenge og at du kan få bruk for det igjen og igjen. Og ikke minst så gjør det ikke noe at pakningen er såpass liten at man lett kan ta den med på reiser! 

Jeg digger disse produktene og i morgen kommer det faktisk ut en video på youtubekanalen min hvor jeg bruker disse produktene. Jeg filmet den på tur når jeg gjorde meg klar til middag. Så yes, det er en ny Get Ready With Me. Selv så elsker jeg å se slike videoer og det da det enda gøyere å lage dem selv! (Nå håper jeg bare jeg blir fornøyd med den, skal nemlig få redigert den etter jobb i dag..) 

Hva har du prøvd fra Elizabeth Arden? Og er det evt noe du syntes jeg burde prøve ut? 

// Produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *