Let’s talk: Why it’s important to let yourself feel beautiful! 

I en hverdag hvor man stadig blir påvirket av sosiale medier er det veldig viktig å ta seg tid og gjøre det som får oss til å føle oss  så vakkre som vi faktisk er. Hver dag klarer vi alltid å finne noe å klage på, noe å rakke ned på ved oss selv. Dette er utrolig synd, for hver og en av oss er nydelige på hver vår måte. Jadda, jadda, hørt det før! Men holder det? Nei for enda så mange ganger  man få komplimenter av andre, så er det sjeldent man føler seg så fin som faktisk andre mener at du er. Man føler man kunne sminket  seg bedre, kledd seg annerledes eller rett og slett at man ikke duger. Vi er sånn alle sammen, men i  dag vil jeg ta tak i det at vi må kunne få lov til å føle oss vakkre. Noen ganger skal  det litt mer til enn andre ganger, men sånn er det bare. Grunnen  til at jeg ble inspirert til å skrive denne posten var at jeg faktisk  følte meg vakker i dette anekket. Jeg følte jeg fikk lange  og fine ben i buksen, jeg følte overkroppen ble rammet fint inn, og at jeg hadde en helhetlig og stilig look. Jeg hadde ikke sminket meg noe spesielt i forhold til de andre kveldene, jeg hadde håret kun i en stram hestehale og det var rett og slett ikke noe spesielt med utseendet i det hele tatt. Men den attituden jeg fikk med det antrekket, sminken og håret sammen, fikk meg til  å føle meg vakker. Jeg skriver det rett ut, jeg følte meg vakker og jeg følte at jeg denne kvelden strålte mer av selvtillit enn det jeg gjorde noen av de andre dagene. Du mener kanskje ikke at dette var det fineste antrekket eller at jeg kunne sminket meg annerledes, men vet du hva? Det har absolutt ingenting for meg å si. Om du syntes det så kan du jo gjøre noe med det på deg selv, for det var akkurat slik jeg følte meg fin. Og det er det jeg vil få frem. Det er lov å føle seg vakker, og det er viktig å  kunne føle seg vakker! Det gjør så mye med selvtilliten og utstrålingen din at du aner det ikke selv en gang. Innimellom så må du unne deg å  gjøre det lille ekstra som får deg til å føle deg vakker. Selv om andre mener at det kanskje ikke var det fineste, så er det eneste som betyr noe at du føler deg fin. Og vet du hva? Selvtilliten du da utstråler gjør deg så vakker  at folk kun vil tenke på hvor lykkelig og selvsikker du så ut. Alt bare fordi du gjorde det lille ekstra, slik at du følte deg hakket finere en dag. jeg vil utfordre deg! Jeg vil utfordre deg til å pynte deg litt ekstra en helt vanlig dag. Om det er en liten endring eller en stor endring har ikke noe å si. Bare du føler deg smashing en helt vanlig dag på skole eller jobb så er det nok til å gjøre hele dagen din bedre. Tro meg, den kvelden i det antrekket, det må ha vært den beste på turen! Og jeg gleder meg til jeg skal ta sjansen og pynte meg litt ekstra en helt vanlig dag. Jeg gleder meg til å se smasing ut. Og jeg gleder meg til å stråle av selvtillit fordi jeg føler meg bra i det helhetlige! 
Pynter du deg noen ganger ekstra for å føle deg enda bedre? Hva gjør du for å gi deg selv en skikkelig selvtillitsboost? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *