I wish..

Når været er som det er om dagen med regn, vind og ja, rett og slett drittvær, så lengter jeg litt ekstra ned til varmen igen. Det er ikke mye som minner om sommer med dette været, for i dag har jeg rett og slett skikkelig høstfølelse. Så å se tilbake på disse bildene var ikke annet enn litt små vondt. Men jeg hadde et lystpunkt i dag med negltime halv 11, så nå har jeg fått nye og fine festival-negler. Jeg skal få tatt noen bilder i løpet av de neste dagene slik at dere skal få se. For om jeg kan si det selv så syntes jeg de ble utrolig kule! Nå derimot er det pakking og en bytur som står på planen. Før jeg og Mathias snur nesen mot hytta. Da er vi på vei til Haugesund for helgen, og jeg tror det blir en fin, koselig og slitsom(for Mathias) tur. Han skal jo være med på Ironman på søndag, og været er ikke akkurat på hans side, men satser på at planene været har bedrer seg innen søndag! Blir hvertfall deilig med en helg borte sammen etter å ha ikke sett hverandre så mye. Man trenger litt kjærestetid innimellom og! Men jeg håper dere har det bra om dagen. Og at dere gjør det beste ut av hva enn slags vær dere har om dagen. Det er jo litt koselig med sånt vær og, det gir litt stemning! Men syntes den stemningen kan holde seg mer  til høsten, ikke komme allerede nå. For i dette øyeblikket høljer det ned utenfor, og kjenner at å bevege meg ut for å gå til byen ikke frister noe særlig! 

Men ha en super fin dag videre og ha en god helg når den tid kommer! Flere som lengter etter en sommer med fint vær? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *