Happy Weekend

Haugesund har vært utrolig fin hittil! I går var det forkost kl. 9 og ting gikk i ett til nærmere samme tid på kvelden. Mens gutta gjorde seg klare for Ironman som er i dag, var jeg og Mona på shopping i gågata og på café besøk. Det var veldig så hyggelig og ikke minst så gjorde det ikke noe at jeg kom hjem med en ny regnjakke. Kanskje jeg får vist dere en annen dag, må bare få tatt no bilder med den først. 

Men nå når dette innlegget blir lagt ut er nok vi en eller annen plass i Haugesund sentrum. Da har gutta holdt på en stund og har fortsatt litt igjen. Så blir spennende å se resultatet! Men jeg håper hvertfall dere har hatt en fin helg så langt, selv så har jeg kost meg masse på tur i helgen foreløpig. Og det er rart at vi skal hjem allerede i morgen! Men da er det bare å nyte tiden vi har igjen og ikke minst ha det gøy.

Ha en fin søndag og husk å lade godt opp til en ny uke. Uansett om du har feri eller jobb er det viktig (deilig) å utnytte søndagen! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *