Tips til å unngå overvekt når du skal reise

Sommeren er her og det er ikke til å legge skjul på at jeg har vært en god del borte den siste måneden. Jeg har pakket til den ene ferien etter den andre, og jeg har kjent på det og både pakke for mye og det å pakke for lite med meg. Det var liksom ikke noe midt i mellom. Men jeg klarte meg fint av den grunn! Og selv om jeg på en tur hadde pakket med meg litt for mye, hadde jeg enda ikke overvekt. Det var nok fordi jeg sparte inn, der det gikk an å spare når det kom til vekt. Parfymen min ble tatt over i en mindre beholder, slik at jeg slappp å ta med hele. Jeg begrenset meg med sko. Og ikke minst så tok jeg med meg travel sized produkter når det kom til diverse hårprodukter. Jeg mener, det må være noe av det smarteste som finnes. Sparer mye vekt der altså! 

Og denne gangen hadde jeg noen produkter fra Wella. Tørrshampo, shampo, hårmaske, hårolje. De har det meste, også i travel sizes! Tørrshampoen brukte jeg noen ganger på tur og funker som de fleste andre gjør. Håret ser ikke lenger fett ut og du føler du kan gå ut uten at alle vil se at du ikke har vasket det. Tørrshampo syntes jeg er en litt for fin ting! Det er nok ikke siste gang jeg pakket med meg travel sized produkkter. Men om du ikke ønsker å kjøpe egne og nye produkter, kan du evt kjøpe mindre beholdere og ta shampo, eller hva enn du vil ha med, oppi. Det er en fin løsning som sparer en del vekt. Toalettmappa er nemlig det som fort veier mest i min baggasje! Håper ikke jeg er den eneste?? 
Hva er ditt beste tips når det kommer til pakking og overvekt? 

// Produktene er sponset

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *