Yet another excuse… 

Nå føles det som år og dag siden jeg sist skrev et innlegg her, og det er jo forsåvidt det også. Etter jeg kom hjem fra alle turene jeg var på i Juni har allting gått i ett. Om jeg ikke har jobba, så har jeg filma eller vært med venner. Forrige uke var det også Slottsfjell festivalen, så da gikk ting slag i slag enda jeg hadde fri fra jobb de dagene. Jeg tror ting skal roe seg litt nå. Og bare jeg får balansert jobb, blogg, youtube, venner, flytting og kjæresten så er alt bra! Haha, huff, lettere sagt enn gjort, det er helt klart! 

Men vi er positive, og jeg lover at jeg skal prøve å få tatt meg litt mer tid til bloggen,det blir bare litt mye i perioder. Og tro det eller ei, blogging tar en del tid. Du må ha bilder, du må redigere bilder, du må skrive tekst, gå over tekst et par ganger, så bli fornøyd før du endelig poster det. Plutselig er det gått noen timer! Disse bildene tok Mathias av meg på et av vorsene jeg var på forrige uke, før festivalen. Det var poolparty og slip n’ slide! Og det kunne ikke passet seg bedre å få brukt denne nydelige badedrakten. Jeg brukte den også på Mallorca turen, men det er et eller annet som skriker festival og poolparty av den! Jeg storkoste meg hvertfall i selskap med gode venner, og med supre konserter utover kvelden så kunne det ikke blitt bedre. Er noe med det festivallivet om sommeren altså! 
Selv er slottsfjell den eneste festivalen jeg skal på i sommer, og jeg kjenner egentlig at det er greit. Fire dager med mye gåing og konserter er nok for min del. Og ikke minst er det greit å ikke bruke opp festival morroa, blir jo ikke gøy om man blir lei! 

Var du på Slottsfjell? Eller skal du evt på noen andre festivaler? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *