Update; Mulberry Lily

Nå har jeg snart hatt denne veska i 3 måneder. Jeg har brukt den mye og testet den en del. Og i dag tenkte jeg å komme med en liten oppdatering på hva egentlig syntes om veska og om jeg fortsatt er glad for at jeg kjøpte den. Jeg har brukt den så og si hver eneste dag siden April, og dere går kanskje litt lei av å se den i hvert antrekk. Men rett før jeg kjøpte den solgte jeg eller kastet så og si alle veskene jeg hadde. Så jeg har vell nå egentlig bare denne Mulberry veska og en annen veske jeg betalte 130 kr for i Spania. Men selv om jeg har brukt den så og si hver dag har den ikke mistet noe form. Jeg har presset kamera nedi, og jeg har hatt den så og si tom. Så veska har virkelig fått prøvd seg, og jeg er imponert. Imponert over hvor godt den holder formen, og ikke minst er jeg glad veska har den strukturen den har. Det gjør da at merker ikke blir synelige på den måten som det hadde blitt om det var glatt skinn. Dette var noe jeg var klar over da jeg var på jakt etter denen vesken. Jeg ville ha en som holdt lenge og ikke viste slittasje like fort som andre. Jeg kunne ikke funnet en bedre veske! Jeg er så glad for at jeg tok sjansen og invisterte i denne vesken. Mange mener kanskje at det ikke er verdt det. Men etter å ha hatt den i noen måneder så ser jeg det at dette er en veske som alltid vil bety mye for meg. Min første designerveske som skal vare livet ut. Den har allerede en stor plass i hjertet mitt. Og til deres som syntes det er tragisk å kjøpe så dyre vesker: Jeg kjøpte den «brukt» på finn.no (les: Brukt et par ganger. Var fortsatt plastikk på ting), til en pris som mange kjøper en mobil for annenhvert år, grovt sett. Så det å bruke de pengene på en veske som vil vare i mange år istedet har jeg ikke no trøbbel med i det hele tatt! 

Som dere skjønner så angrer jeg ikke i det hele tatt! Har du en designer veske du har ønsket deg lenge, og evt hvem?? 

Del

2 Kommentarer

 1. 21. juli 2016 / 00:29

  Så fin den var! Men jøsses, får du plass til olympuset oppi? Det er jo genialt!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. juli 2016 / 06:53

   Ja, fikk på en eller annen måte plass! Men jeg har bare en kortholder og mobil i tillegg oppi. Og det er ikke lett, men fant en genial løsning til slutt! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *