Enkelte helger blir bare bedre enn andre

FOR en helg! Bloggen ble helt klart satt på vent, da ting gikk i ett fra start til slutt. Jeg må virkelig si at dette har vært en lang, fantastisk, krevende, morsom og ikke minst slitsom helg. Fredagen startet jeg på jobb som vanlig, men så fort jeg var ferdig var det bare hjem og stelle seg, for jeg skulle på middags- og konsert date med min kjære. Dette var nemlig noe jeg ga han i bursdagsgave tidligere i år,  og jeg tror ikke kvelden kunne blitt noe mer vellykket! Vi starta kvelden med deilig mat og drikke på Papparazzie (elsker den restauranten, annbefales virkelig), og ikke minst så gikk det i mye prat. Både om hvordan vi trodde konserten skulle bli og om alt det spennende vi skulle gjøre resten av helgen! Etter et par timer (tror jeg) med skravling,  mat og drikke var det klart for Bernhoft konsert i Foynhagen.Konserten stod helt og holdent til forventningene, og det at Mathias sa det var den beste konserten han hadde vært på, gjorde godt. Er deilig når bursdagsgaver virkelig faller i smak, er det ikke? Men hvertfall så var det en vellykket kveld, som endte hjemme hos Mathias. Vi måtte sove der, selv om det er kortere til meg. For der stod bilen og hengeren klar for avreise allerede kl 6 morningen etter. Da var det nemlig avgårde til Trondheim. 
Men hva som skjedde resten av helgen og hva vi gjorde i Trondheim får dere sjekke ut i Vloggen som blir lagt ut på youtube kanalen min i morgen, du kan finne den HER! Jeg valgte å vlogge slik at jeg kunne se tilbake på denne helgen, og se hvor bra jeg hadde det og hvor lykkelig jeg er. Elsker slikt! 

Hadde du en fin helg? Og fant du på noe spennende, eller nøt du et avslappende liv? Det skal jeg den kommende helgen, helt klart!! 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *