5 mål for August!

En ny måned krever noen nye mål. Og i og med at jeg endelig begynner å få motivasjon til å blogge igjen, tenkte jeg at det ikke kunne passet seg bedre enn å dele månedens mål med dere nå. Det er mål jeg virkelig skal jobbe for at jeg skal nå. Og det er jo noe med det at når man faktisk skriver ned målene er det lettere å følge dem og minne seg selv på hva det er man skal jobbe mot. Så det var det jeg tenkte jeg kunne gjøre i dag da vet dere!

  • Første mål må nok bli tilegnet bloggen. Jeg ønsker nemlig å blogge mer igjen, og ikke bare mer men også enda mer variert. Flere oppskrifter, antrekk, skjønnhet og dagligdagse ting. Rett og slett det som faller meg inn. Bloggen er jo trossalt mitt fristed og jeg skal ikke føle at jeg skrive om ditt eller om jeg  skrive om datt. Det er av det jeg mistet interessen tidligere, og det skal vi ikke ha noe av lenger.
  • Få meg en jobb. I og med at jeg flytter til Trondheim den 15. August, er jeg nødt til å slutte den fantastiske jobben min. Akkurat det syntes jeg er super trist og jeg kjenner det  skal bli rart å ha den siste vakten min på torsdag! Men samtidig blir det spennende å se hvor jeg ender opp. Jeg håper selvfølgelig at jeg kunne fått en jobb på en eller annen cafe, eller en annen servicestilt jobb. Men foreløpig har jeg ikke hatt noe særlig hell. Håper det blir noe annet når jeg kan møte opp personlig med søknader og cv’er.
  • Få orden i leiligheten.  Jeg og Mathias var jo oppe i leiligheten vår for litt over en uke siden, og vi forlot det ikke akkurat i den skjønneste orden. Esker utover gulvet, en sofa for mye, en alt for stor pult og en vaskemaskin for mye sier vell det meste? Så om noen i Trondheimsområdet enten trenger en pult, sovesofa eller vaskemaskin så er det bare å si i fra! Men jeg gleder meg hvertfall til alle esker er pakket ut og at leiligheten ser akkurat ut som vi vil ha den!

  • Komme i rutine med youtube kanalen min igjen. De siste ukene har ikke alle videoene som skulle vært oppe, kommet opp. Dette er mye fordi tiden rett og slett ikke har strukket til innimellom all jobbingen, sosiale eventer og kjæreste tid. Så jeg gleder meg til å komme ordentlig tilbake til to videoer i uken igjen! Jeg elsker å være kreativ og lage videoer, og når folk begynner å følge meg vil jeg heller ikke skuffe dem ved og ikke laste opp.
  • Holde godteri og andre usunnheter kun til helgene. Dette startet jeg med allerede i går, og jeg er fast bestmt på at det skal jeg klare. Men jeg må ærlig innrømme at jeg stadig sliter på jobb. Når man om morningen steker sveler.. Ahh, duften er så herlig! Og når da siste rest av røren er igjen til en svele som er akkurat for liten til å selge, er det vanskelig å si nei. Men jeg har klart meg så langt! Og når jeg har skrevet her at det kun skal holdes til helgene, så må det jo holdes! Kan jo ikke sitte her å ljuge til dere! ?

Det var mine 5 mål for August! Jeg syntes det er viktig og ikke sette seg for mange mål. Da er det mindre sjanse for at man klarer alle, og man får da kanskje ikke den mestringsfølelsen. Det er forskjell på følelsen om du har 10 mål og bare klarer 5, enn om du har 5 mål og kanskje klarer dem alle! Jo færre mål, jo større sjanse er det for å få dem alle gjort, og derav mestringsfølelse.

Har du satt deg noen mål for August? Lyst til å hvertfall fortelle meg ett av dem? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *