Once a blogger, always a blogger! 

Flytting, innredning, pappesker, rot og kaos. Det er det dagene mine har svømt i denne uken. Det er ikke bare bare å flytte, det kan jeg helt klart skrive under på.. Og egentlig så har jeg heller ikke nett enda, men deler via mobilen slik at jeg faktisk får oppdatert dere noe! Vi får heller ikke nett før 7. September, så blir nok litt reserveløsninger frem til det. Men selv om jeg ikke har hatt tid til å blogge, så betyr ikke det at jeg ikke har tatt litt bilder her og der. 

Forrige uke før vi reiste opp til Trondheim var vi ute på nøtterøy en tur. Og der er det en skikkelig old school bensinstasjon som jeg matchet perfekt. Selvfølgelig måtte vi jo stoppe og ta noen bilder! Haha, once a blogger, always a blogger! Jeg kjenner jeg gleder meg til inredningen er fullstendig her i leiligheten. Da står en videotour av den for tur! Ikke at jeg får lastet opp noe særlig med videoer nå frem til vi får instalert internett, men så fort det er på plass så kommer de.  Jeg kjenner motivasjonen er fullstendig på plass, men tiden og mangelen av internett gjør ting litt vanskelig. Men tenk den gleden når jeg får til å gjøre mer av alt igjen da dere!! Jeg planlegger også et tutorial innlegg til dere i løpet av de neste ukene, og om det er noe spesielt dere ønsker å se, så let me know! Jeg tar imot alle ønsker og utfører dem gjerne. Jeg håper dere også er klare for mange innlegg og videoer utover høsten, for som dere kanskje skjønner er jeg klar som et egg. Jeg får jo ikke sagt det nok… MEN nå skal dere få slippe å lese om alle unnskyldningene og alle loveordene mine. 

Ha en fantastisk kveld videre, og ha en god helg når den tid kommer! 

Del

2 Kommentarer

 1. 23. august 2016 / 15:51

  For en dødskul location! Åh! Fotografhjertet mitt blør akkurat nå, for dit vil jeg å ta bilder. Haha! Men Nøtterøy er jo LITT langt unna Stavanger da 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   23. august 2016 / 16:00

   Hehe, ja det er nok litt langt! ? Men abefaler heller ikke å ta bilder der. Var masse små kryp av no slag som datt ned fra taket og på oss. De var OVERALT!!! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *