Hver årstid har sin sjarm!

Vi er midtveis i uken allerede.. Tenk det da dere! Tiden flyr, det er helt klart. Men nå kjenner jeg at jeg endelig begynner å komme mer i orden, og jeg har faktisk fått begynt å vaske litt i leiligheten. Frem til nå har det nemlig vært for kaotisk til å en gang gjøre akkurat det! Men nå er vi snart klare, og jeg kjenner jeg gleder meg til de siste brikkene, som f.eks internett og tv, kommer på plass. Jeg sitter nemlig nå på Starbucks hver gang jeg skal skrive og publisere et innlegg. Haha, ikke at jeg skal klage på det, får kose meg med deilig kaffe sammen med jobbinga!Er det en annen bonus jeg liker med å bo i en så vakker by som Trondheim, så er det alle  de forskjellige plassene å ta bilder. Noen ganger vil jeg bare ha helt enkle bakgrunner, mens andre ganger vil jeg ha litt mer «bevegelse» i bakgrunn. Alt kan jeg finne så og si overalt her og jeg digger det. Jeg oppdager stadig flere plasser hvor jeg tenker «ahh, der hadde det vært fint å ta bilder!» Haha, dere andre som blogger eller har blogget, dere vet hvordan det er! Vi har faktisk vært så heldige at vi har hatt en del fint og varmt vær her i Trondheim etter at vi flyttet oppover, så jeg har ikke langt sommerklærna helt unna enda. Jeg elsker og kunne prise sommeren så lenge jeg kan, men samtidig så gleder jeg meg til de diverse høsttrendene! Er noe med høsten og klærne og tiden som gjør at jeg koser meg hakket ekstra. Hvertfall helt til jeg må utenfor døren. Da kunne jeg gjerne klart meg uten det sure og kalde været! Haha, hver årstid har sin sjarm, er det ikke det man skal si? 
Men jeg håper hvertfall dere får en fin onsdag videre, gjør det beste ut av den! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *