City Smart by Elizabeth Arden

Det er rart og si det, men jeg har faktisk flyttet til en «storby». Så mye som det går ann å ha en storby her i Norge. Jeg snakker ikke om Oslo, men vil helt klart si at Trondheim er i en så og si lik klasse som Oslo. Det er mye trafikk, mye eksos og man merker på huden at det rett og slett tar mer på å bo i byen enn litt utenfor. Men det varte ikke lenge. Jeg ble nemlig informert om et fantastisk nytt produkt fra Elizabeth Arden. 

Jeg har begynt å bruke denne som en type primer, etter fuktighetskremen og før jeg tar på meg sminke. Jeg snakker nemlig om Prevage City Smart. Denne skal beskytte huden mot forrurensinga som er i luften, og i større byer er det nok av det, helt klart! Den skal også gi fuktighet, og antioksidanter til huden, men det jeg også liker med den er at den har litt farge i seg, og hvor godt sminken faktisk sitter etter jeg har brukt denne. Jeg trenger langt i fra like mye i ansiktet som jeg gjorde før. Man sparer faktsik også sminke ved å bruke denne. Det ekke værst! Det er kanskje vanskelig å tro at noe så enkelt som et produkt under sminken skal hjelpe huden din mot alt det ekle i lufta, og jeg var egentlig litt skeptisk selv. Men jeg har faktisk merket en betydelig forskjell. Jeg merker det når jeg fjerner sminken om kvelden. Den har holdt på fuktigheten i ansiktet og jeg blir ikke tørr her og der. Sminken kan gjerne fort gjøre det mot ansiktet mitt. Men denne har motvirket det. Og ja, jeg føler rett og slett at huden min er renere, av en eller annen grunn. Det er vell egentlig bare vanskelig å forklare.. Det er noe man bare må teste og erfare selv tror jeg! 

Har du hørt om noe liknende av dette, og kunne du evt tenke deg å prøve det ut? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *