Etter  Deg..

Etter deg, oppfølgeren til Et Helt Halvt År. Etterfølgeren av boken alle leste og var bergtatt av. Boken jeg selv kjøpte, men aldri gadd å starte på. Jeg så filmen, og jeg vet at ingen film kan måle seg med boka, men den fikk meg gira til å lese på historien videre. Og akkurat det gjorde jeg. I løpet av 5 dager forrige uke leste jeg 500 sider, jeg var hekta.

Boka dreier seg mye om livet til Lou etter at Will gikk bort. En overraskelse dukket opp på døra en dag. Og denne overraskelsen gjorde at livet til Lou nok en gang ble snudd på hodet. Livet var en blanding av sorg og frustrasjon, men med denne overraskelsen forandret mye seg over tid. Livet begynte å dreie seg om latter og kjærlighet. Og ikke minst fikk Lou tilbudt drømmejobben, drømmejobben som av alle plasser befant seg i New York City. Hva den store overraskelsen var og om hun tok drømmejobben eller ikke må du nesten lese boken selv for å se, eller som jeg med den første boken, se filmen. Men jeg ville absolutt anbefale dere å lese denne boken. Den er gripende og fenger deg fra start til slutt. Jeg var en skikkelig lesehest før, og etter en lang pause så tror jeg faktisk at denne boken har snudd meg mot akkurat det igjen.Det å lese er faktisk gøy, man må bare finne en god bok! Og jeg må innrømme at jeg vet ikke om jeg hadde plukket opp den boken, hadde det ikke vært for at vi er uten nett. Men jeg plukket den opp, den ble lest på 5 dager, og jeg føler det ikke er lenge til jeg starter på neste bok. Kall meg en lesehest om du vil, for akkurat nå elsker jeg det! 

Har du lest boken? Eller fikk du evt lyst til å lese den nå?

Del

1 Comment

  1. 30. august 2016 / 09:21

    Jeg leste denne boken i ferien. Med både mann og barn er det jo ikke veldig lett å finne tid til å lese, men jeg sendte både guttungen og husbond inn på ettermiddagslur hver dag slik at jeg kunne ligge på terrassen og bare sluke boken 🙂 (Det hører med til historien at jeg har to kapitler igjen som jeg har slitt med å finne tid til å lese den siste uka etter vi kom hjem fra ferie…)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *