Electric Pink by GHD

Vi begynner å nærme oss Oktober med stormskritt, ikke at det skal være noen negativ ting. Oktober er jo trossalt den måneden hvor alle er så aktive med å støtte den rosa sløyfe aksjonen mot brystkreft. Men du trenger jo ikke å vente så lenge før du deltar i denne aksjonen på å samle inn/gi penger. GHD har hvert år noen limited produkter som de selger i høstperioden for å samle inn til akkurat denne aksjonen. I år har de allerede samlet inn 9 533 509 euro, og jeg håper for all del at de skal kunne på over 10 000 000 euro, som også er GHD sitt eget mål for i år!


Produktene de i år selger som støtte til denne aksjonen er Platinum Electric Pink Styler, V Electric Pink Styler, Air Electric Pink Hairdryer og Electric Pink Hairband Ball. Selv har jeg hårføneren som er på vei hjem til meg. Vi trengte en hårføner, jeg har hørt mye bra om hårfønerne til GHD og ikke minst så er den jo super lekker! Det at den symboliserer en så god sak gjør meg heller ingen verdens ting.

For en som har hatt mye kreft i familien, ikke akkurat brystkreft men det er like tungt uansett hvilken kreft det er, så er det ekstra viktig å fronte en slik sak som dette. Man må støtte der man kan, og om man har mulighet til det, så mye som mulig! Jeg kjøper kanskje litt «unødvendig» mye med rose sløyfer her og der, men samtidig er det ikke unødvendig at pengene går til en så god sak! 

Hva tenker du? Kunne du tenke deg å støtte en god sak ved å kjøpe noe du kanskje har ønsket deg lenge, eller kanskje trenger? 

//Annonse

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *