Too hot.. Just too hot! 

God morgen alle sammen! Har dere det bra?? Jeg håper det. Selv så har jeg det aldri så bra. Jeg er nemlig en liten tur i Spania hos familien min. Jeg har vært her siden Lørdag og det er derfor det har vært litt stille her i helgen. Jeg har storkost meg på shopping, sightseeing og avslappning i/ved bassenget. Levd livet, rett og slett! Men i dag tenkte jeg og unne dere litt tid! Good blogger, right? 

Nei, selv om jeg er her nede så er det ikke no pause. Filming og bilder skal bli tatt, og Linn blir stadig satt i arbeid stakar. Men heldigvis så syntes hun det er litt gøy, hvertfall heeelt innerst inne! Neida. Joda. Neida! Her er et bittelite knippe med bilder fra de få timene vi prøvde å være i Alicante i går. Fy søren det var ikke lenge vi holdt ut. Gradestokken viste nemlig opp mot 36 grader, og det kan fort bli litt for mye (selv for de som faktisk nå bor her nede..) Men vi fikk hvertfall sett promenaden langs vannet, alle bodene og smakt en super god youghurtis! Det blir ikke siste gang!! Jeg har tidligere ikke vært noen særlig fan av youghurtisen, men denne.. Oh my god. Blandingen av litt mango, litt eple og litt hvit sjokolade youghurtis var perfekt med jordbær, vannmelon og kiwi, det må rett og slett ha vært den beste og friskeste kombinasjonen!! 
Nei nå skal jeg ut til bassnget og nyte noen timer der. Lillesøster skal på skole, pappa avgårde på jobbreise, og da blir det fort bare meg og mamm igjen. Så blir nok noen avslappende timer her før vi føler at vi bare må finne på et eller annet! Det er ganske kjent for oss å være det..

Ha en fantastisk dag kjære lesere, og ha en strålende start på uken! 

Del

4 Kommentarer

 1. 5. september 2016 / 16:30

  Ååååh, Alicante! Hjertet mitt hopper fortere bare jeg ser på disse bildene, haha <3 Jeg vokste opp med å reise til et lite sted rett utenfor Alicante flere ganger i året, og jeg lengter sånn tilbake. Elsker den byen!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. september 2016 / 18:21

   Vakker by, gleder meg til å se mer av den en annen gang det ikke er hetebølge her! ?

 2. 5. september 2016 / 21:38

  åherregud sååå sinnssykt deilig med varme og sydenstemning! dauer etter en slik ferie selv 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. september 2016 / 21:39

   Skjønner forsåvidt det, men i dag har vi vært mer inne enn ute da det er en ekstrem hetebølge her nå ? Får håpe du får deg en tur snart! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *