Ikke værst å komme hjem til! 

Er det bare jeg som bruker litt tid til å komme tilbake til hverdagen etter å ha vært på ferie? Jeg håper virkelig ikke at det bare er meg! Jeg har egentlig litt for mye som skal gjøres i dag, og når lysten på å gjøre noe ligger på omtrent null, og med en syk kjæreste spørs det hvor mye som egentlig blir gjort. Vi skulle vell egentlig en tur på ikea, for å handle noen siste møbler vi trenger, men spørs om ikke det blir utsatt til en annen gang. Sånn er det!

Men en ting som ikke gjorde det så vanskelig å komme hjem var jo at jeg våknet opp til blå himmel og sol! Hva mer kan en jente som akkurat har vært i Spania be om? Hadde nesten vært deprimerende å komme hjem til drittvær, men denne gang ei! Hihi, happy girl! Det er ikke så mye som skal til for å glede meg skjønner dere. Men nei, jeg får vell vekke sjuklingen slik at vi får i oss litt mat. Jeg håper dere får en strålende dag. Selv skal jeg prøve å få så mye jeg kan/orker å få gjort. Jeg er nemlig ikke helt i form enda  selv heller,  forkjølelsen sitter enda litt igjen. Men er godt på bedringens vei heldigvis! 

Første stopp – mat, andre stopp -pakke ut av kofferten! Hehe, vi snakkes! 

Del

2 Kommentarer

  1. 8. september 2016 / 12:56

    alt blir bedre med litt sol, hehe!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *