Rester etter gårsdagens tacomiddag? 

God lørdagsmorgen alle skjønne! Hadde dere en fin fredag i går? Herlighet, min gikk i ett hvertfall. Rydding, vasking, besøk, baking, kos og innflyttningsfest på kvelden. Men det er jo bare morro. Og siden det gikk så i ett ble det jo ikke noen innlegg her på dere, men i dag tenkte jeg at jeg skulle slå til med et skikkelig tips til dere. Noen av dere har kanskje sett dette før, og kanskje til og med prøvd det selv, men jeg deler dette for dere som enda ikke har sett eller prøvd dette!

For noen uker siden hadde vi noen tacolefser til overs etter at vi hadde hatt taco til middag. Jeg ville ikke kaste de,og ante ikke når vi skulle ha taco neste gang. Så jeg lagde rett og slett Tortilla chips i ovnen, og siden den gang har jeg lagd det flere ganger! Er super digg med litt guacamole og salsa. Hvordan jeg lager de står lenger ned i innlegget. Dette er hvertfall det vi gjør med restene av lefser etter en fredag med taco, så tenkte jeg skulle tipse dere også. Jeg har blitt helt frelst etter jeg prøvde det ut første gang. Det smaker nemlig helt himmelsk! Du kjenner smaken av at det er lefser, men med det lille ekstra og selvfølgelig hakket mer crunchie. Love it!
Om du selv prøver dette så gjerne fortell meg hva du syntes om det!  Det syntes jeg er super gøy ?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *