I found myself a new hobby.. 

Okei, let’s talk parfyme.. Jeg har nemlig en ny favoritt! Jeg lagde en video på youtube som ble lagt ut forrige uke, hvor jeg forteller dere om mine Top 5 favoritt parfymer. Du kan finne videoen HER, men jeg tenkte jeg også skulle fortelle dere om én av favorittene mine her i dag. Det er nemlig en ganske ny parfyme som enda ikke har fått så mye oppmerksomhet, men som jeg absolutt føler burde få mer! Det er en etterfølger av en parfyme det samme merket kom ut med i fjor høst, og jeg må si at denne skårer enda høyere på lista enn den i fjor gjorde. Og jeg ELSKET den i fjor!! 
Jeg snakker nemlig om den nye Always Red Femme by Elizabeth Arden, etterfølgeren av fjorårets Always Red. Når jeg fikk lukte på den nye for første gang var det en stund siden jeg sist hadde luktet på fjorårets, og jeg klarte rett og slett ikke å skille duftene med en gang. Men jeg fikk med meg parfymen hjem, og testet den nye opp mot den «gamle» og fy søren. Du kjenner selvfølgelig undertonene av fjorårets i Always Red Femme, men det er to ganske forskjellige parfymer. Det må jeg faktisk si! 

Always Red Femme har en mye mer frisk duft av blomster. Jeg vil si at den er hakket mildere enn Always Red av den grunn. Always Red kan nemlig bli i det sterkeste laget for mange, men Always Red Femme tror jeg kan passe til de fleste som ikke ønsker en like markert lukt. Den gir en fantastisk duft, men samtidig er den mer nøytral, og ikke minst litt mer søt. Selv så er jeg veldig glad i parfymer med duft av diverse blomster (som man kanskje skjønner når man ser på Top 5 favorites videoen min..), så denne parfymen falt  selvfølgelig i god jord hos meg. Etter jeg fikk denne med meg hjem har jeg brukt den så og si hver dag, utenom når jeg skal på fest. Da har jeg faktisk tatt meg selv i og heller bruke Always Red, da jeg føler den gir meg en ekstra edge når jeg skal ut, den gir  meg den ekstra selvtilliten. Mens Always Red Femme er en duft som passer meg perfekt til hverdags! 

Jeg har virkelig lagt min elsk på diverse parfymer de siste månedene, og jeg kjenner det er en farlig hobby å bevege seg inn på. Det er så mange fantastiske dufter der ute, og jeg oppdager bare fler og fler. Før dere vet ordet av det så blogger jeg nok om enda en parfyme. Neida. Joda.. 

Hvilken parfyme er din  favoritt? I would like to know! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *