3-Step SkinCare by Clinique

De siste månedene har jeg endelig selv fått testet den mye omtalte 3-step Skincare av Clinique. Jeg hadde vel egentlig ikke noen planer om å prøve disse med det første heller, men etter en tur på Kicks for noen måneder siden, kom jeg ut med både det ene og det andre! I starten var jeg også veldig flink til å bruke det både morgen og kveld, men som alle andre går jeg litt lei og det er lett å skippe det enten morgen eller kveld. Men jeg bruker det så og si hver dag, hvertfall hver dag jeg har på sminke, og det er som regel alltids noe jeg har klart å smøre på! Så i dag tenkte jeg å dele med dere hva jeg syntes om hvert enkelt av disse produktene, både hver for seg og sammen.Det første steget for meg er vell gjerne å fjerne øyensminken min (når jeg renser om kvelden), men etter det så går jeg direkte over på det som egentlig skal være det første steget. Den er sikkert kjempefin til å fjerne øyensminke med også, men  jeg sverger litt for mye til produktet jeg bruker fra Vichy. Men hvertfall så bruker jeg denne ansiktssåpen for å løse opp sminken jeg har i ansiktet. Det er nemlig akkurat det den gjør. Den løser opp det som ikke skal være i ansiktet, og når du fjerner  såpen fra ansiktet med en fuktig klut blir ansiktet ditt helt fint og rent uten sminke. Og det uten å utsette huden for kjemikalier og lignende som er i sminkeservietter. 

Jeg elsker denne såpen og jeg kjenner at jeg har begynt å sverge til denne uansett om jeg har på sminke eller ikke. Det er nemlig en ekstremt deilig og frisk følelse man har etter å ha renset ansiktet på denne måten. Og ikke minst så er den mild og fin for huden, så den gjør absolutt ingen skade! Så er det steg nr. 2. Dette steget har jeg egentlig vært litt skeptisk til nå og da. Men når jeg skjønnte at jeg faktisk bare måtte følge de instruksene jeg fikk på Kicks, har det endret seg litt. Jeg fikk nemlig beskjed om at jeg skulle bare snu flasken opp ned én gang mot en cottonpad, man trenger ikke mer produkt enn det. Dette er nemlig et veldig sterkt produkt, men den fjerner siste rest av det step 1 løste opp, så det gjør nytte for seg. Men det er viktig og ikke bruke dette over alt i ansiktet. I starten så brukte jeg det litt for mye i forhold til det jeg fikk beskjed om, og da ble de tørre områdene enda  mer tørre. 

Denne skal man nemlig bare sveipe lett over fra pannen og ned til haken, over kinnene på begge sider og fra pannen og nedover nesa. Jeg dro padden også mer rundt neseområdet, noe jeg ikke skulle gjort. Men etter jeg sluttet med det har jeg virkelig sett forskjellen, og ser nå hva jeg burde og ikke burde gjøre. Så denne var litt prøving og feiling, men den begynner endelig å falle sakte men sikkert i smak. Dette steget har jeg elsket fra første stund. Det er en helt fantastisk krem som gir ekstremt med fuktighet uten å gjøre de mer oljete områdene enda mer oljete. Det er en myk og behagelig krem som er lett å fordele i ansiktet. Det er ikke en tjukk konsistens som f.eks dag og nattkremen jeg skal snakke om under her. Denne er mer flytende og er vell kanskje derfor jeg får inntrykk av at den er så fuktighetsgivende. Siden den også er så lett å spre rundt i ansiktet trenger du heller ikke mye av produktet hver gang, litt holder langt! 

Så kommer vi til step 4 i min rutine. Jeg har nemlig enda et step, og det er enten dag- eller nattkrem. Kremene er tjukke i konsistensen og gir godt med fuktighet til de tørre områdene, og siden disse også er egnet for de med kombinert hud så gjør de ikke de oljete områdene værre. Noe jeg virkelig trengte (tydeligvis.) 

Disse var grunnen til at jeg gikk inn på Kicks i første omgang, og etter å ha blitt anbefalt disse for min hud som er ganske kombinert, spurte jeg videre om denne 3-step serien Clinique har. Hun solgte den serien like godt til meg som hun solgte meg kremene, og jeg angrer ikke i det hele tatt! Nå koster de to kremene mer til sammen enn 3-step serien til sammen, men det er absolutt verdet det. Hele denne kombinasjonen med produkter har gjort et under med huden min og jeg kjenner det skal litt til før jeg snur ryggen til denne. 

Du kan få denne 3-step serien egnet til hvordan din hud er. Har du helt tørr hud, oljete hud eller kombinert som meg er det alltid produkter egnet til akkurat ditt behov. Det er det som er så fint med denne serien. Det er ikke noen faste produkter som blir solgt sammen, produktene kan du kjøpe hver for seg som da gjør det mye lettere å skreddersy det til ditt eget behov. Og trenger du hjelp så kan jeg skrive under på at du garantert kommer til å få det. De som jobber på Kicks ser fort hva slags hudtype du har og finner produktene du trenger, så ikke vær redd for det om du er usikker. Jeg var selv usikker og fikk fantastisk hjelp! 

Har du prøvd denne serien før? Hva syntes du evt om den? Hva er din erfaring? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *