On My Designer Wishlist #1

Om dette blir mitt neste designer kjøp vet jeg for all del ikke, men det er hvertfall denne som står høyest på ønskelista for øyeblikket! Fargen kan kanskje skremme mange, men det var nøyaktig det som trakk meg til den. Jeg syntes fargen var utrolig lekker og ikke minst kan det gjøre et ganske kjedelig antrekk hakket mer spennende. Det er hvertfall noe jeg kunne trenge nå og da, istedet for å gjøre det enda kjedeligere med den faste svarte veska. Misforstå meg rett, jeg elsker fortsatt min kjære Mulberry Lily i svart, men noen ganger skulle jeg ønske jeg hadde noe litt mer spennende å velge mellom. Som f.eks denne Mulberry vesken under her. 

This bag is gonna be mine, but if it’s gonna be my next purchase; I dont know. This either way is now on the top of my wishlist! The color can maybe frighten a lot of you, but that’s exactly what made me love it so much. The color is so so beautiful and it can do so much to a boring outfit. Trust me, with this bag, nothing will look boring! If I wear a total black outfit, I don’t want to use my boring black bag too, so that’s when I would need a beautiful bag like the one on the picture.  

Foreløpig blir det kun med ønsket om den, men jeg kjenner det på meg. Jeg ønsker virkelig at den skal bli min! Kanskje i løpet av nyåret? Det hadde ikke gjort meg noe hvertfall! Men får se, ingen ting skal bli gjort på impuls hvertfall, det klar jeg ikke når det er snakk om såpass med penger.. 

For now it’s just going to be on my wishlist, but I can feel it. This is going to be mine! Maybe in the beginning of 2017? That would have been great! What do you think about the bag? And do you have a special bag on your wishlist? 

Hva syntes du om vesken?  Og hvilken designerting står på din ønskeliste? Det er alltid lov å ønske! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *