Quick & Easy Chocolate Cake!

Jeg håper du hvertfall ble littegran fristet av disse bildene? Det blir hvertfall jeg hver gang jeg ser dem. Og hvis du faktisk ble fristet av bildene og lurer på oppskriften på denne herligheten, så finner du den i denne videoen. Det er nemlig ute en ny og fristende bakevideo som jeg er ganske så stolt av. Den er en ny type i forhold til min forrige bakevideo, og jeg ble veldig fornøyd med hvordan resultatet ble. Så håper videoen faller like godt i smak som kanskje denne kaken vil gjøre! Hint: det er en amerikansk mudcake med marshmallowfluff, om det ikke høres fristende ut så vet ikke jeg.

I hope that you at least got a little tempted by these pictures?? I want to eat cake everytime I see these, that’s for sure.  But if you did get tempted, no need to worry. There is now a video out on my channel and there you will find the recipe on this amazing cake. You can find the video HERE. This is kind of a new type of bakingvideo on my part, but I absolutely love it, and I hope you do too. Comment here or on my video on youtube what you think of it! I want your feedback ❤️

Kommenter gjerne her eller på videoen hva du syntes om den! Ønsker veldig gjerne tilbakemeldinger ❤️

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *