But first… Coffee!

Enkelte dager er det bare deilig å lage seg en skikkelig god kopp med kaffe. Dagen i går var en slik dag. Og det er vell ingen hemmelighet at jeg har en liten kjærlighet til kaffe? Man kan liksom ikke unngå det om man er barista, det går bare ikke. Det går nok en del mer i islatte og cappuccino på jobb, men hjemme har jeg ikke tilgang til akkurat det. Da blir det gjerne en deilig kopp med Friele presskannekaffe, og gjør ikke noe om jeg har noe godt ved siden av i tillegg. Haha, følte meg gammel når jeg sa dette, men kaffen blir faktisk bedre med noe søtt ved siden av! (Og gjør hvertafll ikke noe når bakeriet, så og si på andre siden av gaten, har Happy Hour den siste timen før stenging. 50% på alt!!) Jeg drikker faktisk ikke kaffe hver dag. Jeg blir nemlig veldig fort avhengig av kaffe, noe jeg ikke ønsker å være. Så om jeg skal lage meg en kopp så er det gjerne fordi jeg enten fyser skikkelig på det, eller fordi kroppen min ikke helt har funket siden jeg stod opp av senga. Men det er det som funker for meg, og når jeg da har det så sjeldent er det jo hakket lettere å kose seg litt ekstra med en kopp her  og der. Det blir nok mer kaffelaging her hjemme så fort jeg begynner for fullt i arbeidet igjen. Det å starte på jobb kl 06.00 tror jeg kan være i det tidligste laget, og da trengs det nok fort en kaffekopp eller to før jeg kommer meg avgårde. Men det får vi se! Jeg er hvertfall blitt frelst når det kommer til presskannekaffe, syntes det nemlig er hakket bedre enn vanlig trakterkaffe, men det kan bare være meg! Hvis du vil lære mer om forskjellene og hvordan du kan lage kaffe på best mulig måte så kan du finne det HER eller f.eks se videoen under her.

// Innlegg i samarbeid med Friele

Når liker du å drikke kaffe, og hva slags type liker du best? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *