I Have To Tell You Something!

Hei alle gode lesere, har dere hatt en fin uke? Det håper jeg virkelig. Som kanskje noen av dere vet så reiste jeg til Oslo på mandag for å starte på opplæringen til den nye jobben min. Der skulle jeg være på opplæring frem til den 7. Oktober. Nå har det seg slik at jeg er hjemme igjen og har valgt å avslutte opplæringen min. Jeg skulle egentlig jobbe hos Espresso House på heltid, men dette blir da ikke tilfellet lenger. Grunnene til at jeg valgte å avslutte opplæringen er mange, og det er ikke noe jeg føler behov for å skrive om. Det eneste jeg vil si er at denne jobben passet ikke meg slik jeg hadde håpet den ville. 

Hey everyone! I hope you all have had a great week so far. As some  of you know I traveled to Oslo on Monday to start my training for my new job. I was going to stay there until the 7th. Of October, but I am already back home. I have decided to stop my training, and I am not going to be working at Espresso House. There are several reasons for my decision, but I am not going to write about them. I am just going to say that the job was not what I hoped it would be. Det vil derfor si at jeg ikke skal jobbe heltid for Espresso House når det åpner her i Trondheim. Slik ble det da denne gangen, og hva det er jeg skal gjøre videre nå tenkte jeg at jeg kunne dele med dere i et annet innlegg seinere. Jeg var hjemme allerede på onsdag, men jeg kan ikke beskrive hvor godt det var å komme hjem. Det å møte på så mye motgang som jeg gjorde de to dagene jeg var i Oslo tok virkelig på. Men det er over og det skal bli godt å legge hele situasjonen bak seg! 

So that’s how it goes sometimes. And I am going to update you on what my plan is from now on, in a later post. So stay tuned for that. I came back from Oslo already on Wednesday, and it was so so nice! I had such a rough time in Oslo, so it was the best feeling ever to come home to my love. I am glad that everything is in the past and I can now look forward!Nå gleder jeg meg bare til å sette i gang med helgen. Jeg har nemlig planer om en bytur i morgen, og forhåpentligvis dukker sola opp slik at det blir en fin dag! Jeg elsker helger, og liker gjerne å gjøre dem spesielle. Det er ikke alltid jeg får det til, men helg skal være helg, det er helt klart! Selv blir det kun avslappning med film, nachos og godteri. En skikkelig fredagskveld med andre ord! Og med det sagt så ønsker jeg dere en superfin helg! ❤️

Now I’m just exited to get the weekend started. I am planning to go into town tomorrow, and hopefully the sun will join us. That would make my Saturday complete. I love the weekends, and I always try to make them special in some way. And tonight I am just relaxing on the couch with my love, a Harry Potter movie, nachos and some candy. And with that said, I want to wish you a wonderful weekend! ❤️

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *