Get a more organized life! 

Det er ingen tvil om at jeg har vært veldig organisert av meg de siste årene. Men det er nå når jeg har flyttet ut og har startet på det voksne livet jeg ser hvor viktig det er å fortsette med det. I og med at jeg ikke skal jobbe fulltid hos Espresso House lenger, er jeg ikke like avhengig av en almanakk som jeg egentlig ville vært. Men en planleggingsfrik som meg klarer seg sjeldent uten uansett. Og selv om jeg ikke skal jobbe hos EH betyr ikke det at jeg ikke skal jobbe. Jeg skal jobbe 60-80%, jeg skal fortsette med to youtube videoer i uken og ikke minst så skal jeg fortsette å blogge. 

There is no doubt that I have been organized for the most of my life. But after I moved out I see how crucial my planner has been for how I plan and organize now. As I’m no longer going to work fultime at Espresso House, I will not need to be too organized. But if you’re like me, going without a planner can only go on for so long.. I’m addicted to planning and organizing! Even though I’m not working for EH anymore, I am still going to work. I have now a parttime job, and I am also going to do two youtube videos a week, and blog. So I’m still a working girl! Dermed er almanakken min noe av det kjæreste jeg eier. Jeg planlegger videoer, filmer mange i forkant om jeg trenger det, og planlegger nøyaktig når jeg må filme resten. Det krever tid og arbeid, men fy søren, jeg elsker virkelig det jeg driver med. Dermed, om det er litt planlegging som skal til for at alt går i hop, så er det bare slik det må bli! Når man har flere baller i lufta syntes jeg gjerne at å ha alt skrevet ned i almanakken min gjør det ti ganger lettere å holde orden. Hvis man har for mye er det lett å glemme enkelte ting, men om du har det skrevet ned så blir du mint på at du faktisk må gjøre det og det. 

Thats why my planner has been my preciouse. I plan videos, I plan when to film them, and I do film them. It takes time and work, but it is so worth it. I love making videos, and I love blogging. That’s why I don’t mind all the planning and organizing. When you have a lot to do, I find it easy to forget something. But if I plan ahead and write everything down, I will never forget. And that’s the beauty of planning. Og ja jeg må skrive ned at jeg må vanne planta… Jeg er ikke vant til det enda, og det kan fort gå i glemmeboka. Jeg var også så heldig og vant disse klistremerkene hos Krist.in, så nå holder jeg enda mer kontroll med dem på plass her og der! 

Jeg var også avhengig av almanakken da jeg gikk på skolen, men nå er behovet helt annerledes. Regninger må holdes styr på, vaskedager må settes av, jobb 5 dager i uken, sosiale begivenheter, og som sagt youtube og blogg planlegging. Mye nytt og annerledes skal holdes styr på, og jeg kjenner at uten almanakken hadde jeg ikke klart meg i fem minutter en gang. Okei, kanskje litt voldsomt, men dere skjønner greia! Er du avhengig av å ha en almanakk? Og hvordan er du på planlegging og organisering? 

I was also addicted to my planner when I went to school, but now I need it for some other reasons. Adult stuff like bills, cleaning, work, social events, and youtube and my blog, are all in my planner. It’s something different to plan than when I went to school, but I kind of like it. Are you addicted to planning? And how do you like to plan and organize? 

Del

2 Kommentarer

 1. 2. oktober 2016 / 19:03

  Åh, jeg er også heelt avhengig av almanakken min – så gøy at du også pynter opp med stickersene mine <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   2. oktober 2016 / 19:04

   Godt det ikke bare er meg! ? Selvfølgelig, de er jo så fine og motiverende ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *