Høstens store hinder!

Høsten er kommet for å bli. Influensaen begynner å boltre seg i flere norske hjem, og andre forkjølelser står fort for tur. Årstidene kan gjøre mye «skade» på kroppene våre, og noen ganger gjør vi kanskje litt for lite for å beskytte den. Selv blir jeg veldig sjeldent syk, men jeg liker også å gjøre det jeg kan for å ikke bli det! Jeg har nå begynt på noen kosttilskudd som skal hjelpe meg med både det ene og det andre. Utenom de jeg viser dere i innlegget i dag, bruker jeg også tranebærtabletter for å motvirke Urinveisinfeksjoner så mye som mulig. Jeg tror kroppen min vil slå tilbake på at jeg ikke er så mye syk med urinveisinnfeksjoner istedet! Men det er min mening.. Og ikke minst så var det ikke det dette innlegget skulle handle om i dag! 

I am not writing this post in english as it is a Norwegian brand and you can only buy these in Norway. 

Man klarer gjerne å få i seg mye av det man trenger via et variert kosthold. Men enkelte ganger trenger også kroppen litt ekstra hjelp. De siste månedene har jeg brukt disse kosttilskuddene fra SHIFT. Jeg tar  C-Vitamin, man får aldri nok av det. Jeg tar Sink, som øker sårheling og styrker immunforsvaret. Jeg tar magnesium, som gjør at musklene får mindre spenninger. Selv har jeg slitt mye med kramper i perioder, men denne har da hjulpet mot det, for musklene mine får slappet av. Og til slutt så tar jeg Omega3, we all need some Omega3!

Som dere kanskje skjønner så gjør jeg det jeg kan for at jeg ikke skal bli syk. For er det noe jeg virkelig misliker så er det faktisk det. Ligge rett ut uten å orke eller ha lyst til noen ting, men samtidig er så rastløs at du ikke aner hvor du skal gjøre av deg.. ugh, nei, bare tanken på det er fælt. Så gjett om jeg skal fortsette med dette. So far so good. Jeg har ikke vært syk på en god stund nå, og bank i bordet for det, så får satse på at jeg kan takke disse pillene for det! Her i Trondheim er hvertfall høsten kommet for å bli. Vi har hatt kjempe fint høstvær med flere dager skyfritt, men det resulterer igjen til at det blir veldig veldig kaldt. I dag har gradestokken vist det kaldeste hittil, noe som var akkurat 0 grader. Når jeg så det kjente jeg at jeg ble glad jeg kan jobbe hjemmefra. Det fristet ikke å bevege seg ut med det første. Men jeg har tatt ullkjolen min i bruk i dag, så blir nok en tur ut etter litt jobb. Og ja, jeg skal få oppdatert dere snart med hva jeg har startet å jobbe med. Må bare få tatt noen bilder og satt meg ned og skrevet det først. 

Er det kaldt hos dere i dag? Hva er det kaldeste dere har hatt hittil i år? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *