Elizabeth Arden – New Release!

For noen uker siden fikk jeg en spennende pakke i posten. En pakke med masse forskjellige godsaker, og deriblant disse liquide lipsticksene fra Elizabeth Arden. Jeg elsker Elizabeth Arden sine produkter, og det skjønner dere kanskje ut i fra hvor mye jeg bruker produktene i videoer eller skriver om dem her på bloggen. Men det er nettopp det. Jeg skriver om og bruker det jeg elsker, og lar heller være å skrive om tingene/produktene jeg ikke elsker. Og denne gangen vil jeg dele med dere nok et fantastisk produkt fra flinke Elizabeth Arden.Når jeg åpnet pakken med masse godsaker, var det disse fire produktene som skilte seg ut fra første stund. Liquide lipsticks har lenge vært i vinden, og selv har jeg ikke hoppet på denne trenden fordi jeg ikke har likt de jeg har prøvd. Jeg har prøvd litt diverse, men har stadig funnet ut at denne trenden ikke er noe for meg. Men jeg mistet aldri håpet. Så jeg en ny type i butikkene så kjøpte jeg gjerne den, i tilfelle lykken skulle snu. Og når jeg prøvde disse fra Elizabeth Arden så snudde det. Jeg var så heldig at jeg fikk tilsendt 4 av de 9 forskjellige fargene, og de er virkelig super fine alle sammen. Jeg syntes jeg kler enkelt e bedre enn andre, men slik er det vell alltid. Er den noe jeg elsker ved disse leppestiftene så er det faktisk den delen man påfører leppestiften med. Den er supermyk og ikke minst presis. Du trenger nødvendigvis ikke å bruke lipliner når du skal ta på disse. De er også super long lasting og de gir en nydelig farge på leppene dine selv om selve leppestiften ikke lenger er på.

Når det kommer til hva slags farger jeg har, hvordan de ser ut, og hva mer jeg syntes om disse produktene må du nesten se videoen jeg har laget for å finne ut av. Jeg vil også veldig gjerne vite hva du syntes om disse om du har prøvd dem, og ikke minst om du faktisk kanskje har lyst til å prøve dem nå? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *