Dior Christmas Collection

Er det bare jeg som er klar for jul og er over hele Halloween greia før det egentlig i det hele tatt har starta? I år er jeg virkelig ikke i noe humør for halloween av en eller annen grunn. I fjor var jeg super gira, men i år er jeg heller der at det skal være jul allerede i morgen. Det hjelper ikke akkurat å se julebrusen, klementiner, pepperkaker osv i butikkene allerede. Jeg er en juleelsker som kanskje har en tendens til å gå litt over styr når det kommer til alt rundt jul. Julefilmer, baking av julekaker, stå på skøyter, kjøpe julegaver, gå i gågatene og ikke minst dra på julemarkeder. Jul gjør meg generelt lykkelig. Men jeg har enda ikke hatt min første pepperkake, eller drukket noe julebrus, og det er jeg stolt over. Men jeg må innrømme at de første julefilmene er blitt sett, klementinene ligger i kjøleskapet og jeg klør i fingrene etter å fjerne høstdekorasjonene i leiligheten for å erstatte de med juledekorasjoner. Jepp, jeg har den følelsen nå i slutten av Oktober, som mange andre kanskje får nærmere slutten av November.

Men dekorasjonen blir hvor de er, og det skal de frem til slutten av November. Jeg skal klare det! Men jeg har også unnet meg en ting til og det er å holde meg oppdatert på diverse blogger om de kommende julekolleksjonene i sminkekategorien. Og jeg må nesten si at denne kolleksjonen fra Dior er blant favorittene. Det er noe med Dior som er så sofistikert og nydelig som virkelig snakker til meg. Både når det kommer til selve produktene, men også pakningen til produktene. Jeg mener.. Gull til en julekolleksjon.. Det kunne ikke passet bedre!

Pictures by Fleur de Force

Jeg må nesten si at øyenskyggepaletten er den største favoritten i denne kolleksjonen. Deretter kommer nok highlighteren på en god andre plass. Disse bildene er forresten lånt fra Fleur de Force sin blogg. Hun skrev en veldig fin og utfyllende blogpost om den kommende kolleksjonen. Så om dere vil vite mer om kolleksjonen så anbefaler jeg dere å ta turen innom bloggen hennes. Jeg bare følte jeg måtte dele disse nydelige bildene med dere slik at dere også kan få se den nye kolleksjonen som kommer.

Jeg håper det ikke bare er jeg som er såpass crazy at jeg vil ha jul allerede? Det kan godt hende, men vet du hva.. Det er faktisk helt greit. Jeg vet enkelte ikke er så glad i julen og har god grunn til det. Og det er forsåvidt ikke selve julaften jeg higer etter. Jeg lengter etter tiden opp mot julaften. Dagene hvor du koser deg med pepperkakebaking, pynter juletre mens du koser deg med en stor kopp kakao med krem, eller har en koselig kveld med venner hvor dere spiser julegrøt. Det er den tiden jeg elsker og lengter så inderlig etter. Jeg har også noen veldig spesielle planer denne førjulstiden. Det er noe jeg aldri har gjort før og jeg gleder meg virkelig til jeg skal dele med dere hva det er. Men foreløpig får dere vente i spenning!

Har du lyst til å gjette hva det er jeg skal gjøre denne førjulstiden, tjah, når den tid kommer? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *