Good Hair Day, Every Day!

Etter jeg flyttet hjemmefra er det en ting jeg har utsatt å kjøpe. Jeg har ikke helt følt at behovet har vært så veldig til stedet, men nå som minusgradene for lengst har meldt sin ankomst tenkte jeg det var greit og få en føner i hus. Det er ikke lenger aktuelt å gå ute med halv vått hår som stivner i kulda og ikke minst øker sannsynligheten for å bli syk. Dermed ble jeg veldig glad når denne kom på døra Fredag ettermiddag. En skikkelig god fredagsgave, det var det helt klart! Og ikke minst ble jeg super glad for at jeg fikk den nye kobber versjonen. Jeg forventet egentlig at jeg skulle få den rosa sløyfe aksjon føneren, som er like lekker, men det gjorde ikke noe at det var denne som dukket opp.

Jeg fikk også med en Heat Protect Spray som en ekstra overraskelse, og børsten hadde jeg fra før av. Jeg sverger virkelig til GHD når det kommer til det og ta vare på håret. Og det gjør jo ingen verdens ting at alt er helt plettfritt når det kommer til designet. Enkelt og ikke minst sofistikert! De har også andre ting i den nye kobberversjonen, og om du lurer på hva så finner du det HERSå nå er det endelig slutt på og sitte i leiligheten med vått hår og fryse mens jeg venter på at det skal tørke! Nå trenger jeg den ikke akkurat denne uken når jeg reiser til Spania, men den er nok utrolig kjekk og ha når jeg kommer hjem igjen. Tenk, når jeg kommer hjem igjen er vi faktisk over halvveis i November, og Desember nærmer seg da med stormskritt. Jeg tror faktisk at noe fra denne serien er super fine julegaver. Så om du er usikker på hva du skal gi så finner du masse fint på DENNE siden. Det er flere gavepakker der! Dagens store tips.

Er ikke denne nye versjonen lekker? Og er det flere enn meg som er i gang med og tenke på julegaver? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *