Jeg vil gjøre det slutt! 

De dagene jeg var i Spania fikk jeg en del tid til å tenke. Spesielt på søndagen gikk tankene både hit og dit. Dette var etter jeg så en eller annen video på facebook. Jeg finner den desverre ikke igjen, så jeg får ikke delt den med dere. Men ja, tankene mine. Tanker har så lett for å bli en negativ del av hverdagen, man tenker negativt om seg selv og hva man kan klare eller man tenker noe negativt om andre og hva de gjør. Det gjør jo det at hverdagen vår stadig blir styrt i en negativ retning. En negativ retning som igjen gjør det vanskelig for at vi noen gang vil bli lykkelige. 

Tenk… tenk så mye bedre dagen hadde blitt om du heller tenkte en positiv ting om deg selv og heller fant en positiv ting som kommer ut av det kjedelige du må gjøre. Tenk positivt om andre og håp at de har det bra med seg selv og ikke rakk ned på dem fordi du tenker negativt om deg selv. Bare noen små enkle grep kan jo gjøre hver eneste dag så mye bedre! 

Selv har jo jeg vært ganske deprimert den siste måneden. Det har vært vanskelig å tenke positivt om meg selv, og  det har vært vanskelig å tenke positivt om youtube og blogg. Livet har rett og slett vært vanskelig en periode nå, men sånn er det innimellom, spesielt når høstmørket kommer. 

Men jeg har nå bestemt meg for at det skal bli slutt. Jeg vil gjøre det slutt med de negative tankene som opptar så store deler av hverdagen min. For ja, de negative tankene, de er hakket for mange om dagen. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg rakker ned på meg selv, og ikke minst kroppen min! Det er ganske mange ganger om dagen desverre. Men det skal bli slutt på det. Jeg skal begynne og prøve å tenke positivt istedet for negativt. 

Jeg er glad jeg ikke er tynn som en strek. Jeg er glad jeg har litt pupper. Jeg er glad jeg har litt rumpe, selv om strekkmerkene har fulgt med. Jeg mener, hvem har da ikke bittelitt strekkmerker?! Jeg er vakker som jeg er, og jeg kan alltids gjøre noe med det jeg ikke liker. Jeg kan trene magen, jeg kan trene ryggen og armene, alt kan gjøres noe med, og det er jo det som er så positivt!! Akkurat på samme måte som du kan trene vekk det ekstra fettet på magen, kan du trene bort de negative tankene. 

Jeg kjenner jeg gleder meg til og starte på nytt. En ny hverdag med mer positivitet. En ny hverdag hvor jeg sier mer ja, selv om jeg er usikker. En ny hverdag hvor jeg er meg selv og skal være stolt av det. Det er jo så mye mer gøy å være rundt personer som er positive enn negative. For om man omgir seg med så mye negativitet så smitter det jo bare over på deg selv. Så se deg rundt, hva er positivt i livet ditt? Ta tak i det som er positivt og ta vare på det, og heller glem det som påvirker deg negativt. Det er kanskje vanskelig i starten, men i det lange løp så vil du ha det så mye bedre og ikke minst ha et lykkeligere liv enn det du hadde før. 

Jeg ønsker selv å være lykkelig. Jeg ønsker å ha det bra med meg selv. Men det betyr jo selvfølgelig at jeg må jobbe for det. Jeg må jobbe for positivitet. Og jeg må jobbe for å bli lykkelig. Ingenting kommer gratis her i livet!

Klarer du og opprettholde positive tanker istedet for negative tanker? I såfall burde du være stolt!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *