My Go-To Red Lipstick

Det er ingen hemmelighet at det finnes et enormt utvalg med røde leppestifter på markedet. Det finnes røde med en matt finish, glossy finish, rødbrune, sterke røde og mye mye mer. Jeg har en matt rød leppestift på ønskelista, men den er så dyr at jeg ikke tør å tenke tanken en gang. Men det er ikke det jeg ville snakke om nå. Nå ville jeg dele med dere min go-to når det kommer til berry red lipsticks! Jeg fant nemlig den nydeligste og friskeste rødfargen på matbutikken i Spania. Den kostet i underkant av 5 euro, og da var det ikke et spørsmål om den skulle bli med meg hjem. Jeg mener… En lekker og superbra leppestift til under 50 kr. Det får du ikke i Norge!!

Leppestiften er fra merket Rimmel London, som vi desverre ikke har i Norge. Men du kan helt trygt og fint bestille HERFRA. Jeg har bestilt fra FeelUnique flere ganger, og har ingen dårlige opplevelser med å bestille derfra. Om du vil ha nøyaktig den leppestiften jeg viser dere på bildene så finner dere den HER. Den er i farge nr. 107! De har faktisk 3 for 2 for øyeblikket, så hvorfor ikke bestille et par til deg selv og en ekstra som du kan gi bort i julegave? Jeg tror hvertfall jeg skal bestille meg noen, jeg er nemlig superfornøyd med denne jeg har fra før av. Den koster rundt 15 kr mer på den nettsiden enn den gjorde i Spania, men det er jo fortsatt ikke dårlig, du får jo to stk til prisen av en annen i butikken her i Norge.

Leppestiften har en matt til glossy finish, noe jeg selv liker veldig godt. Da er de gjerne litt mer fuktighetsgivende. Den er lett å påføre, men smitter forholdsvis lett over på andre om du er borti dem med en gang du har tatt den på. Men den går ikke utenfor linjene, dette har hvertfall ikke jeg opplevd, og jeg har brukt den så og si hver dag den siste uken. Den er ekstremt pigmentert, og gir farge til leppene også etter at den har forsvunnet. Denne er nok finest å påføre med jevne mellomrom, slik at du ikke kun har leppestift ytterst og ikke i midten av leppene. Men det å påføre den på nytt er ikke noe problem for meg, da vet jeg til en hver tid at den ser bra ut!

Den ser hakket mer rosa ut på bildene, men der må jeg nok skylde på redigeringen min. Dette er en nydelig berryrød leppestift som jeg har fått helt hekta på. Jeg føler dette kommer til å være min go-to den neste måneden da rød lepper er den største trenden. Man har ingen unnskyldning til og ikke bruke mye røde lepper opp mot jul altså! Den er hvertfall en stor favoritt nå, kan hende det forandrer seg i løpet av de neste ukene. Plutselig står jeg på et bilde med knæsh rød leppestift og ikke berry rød. Haha, kanskje rare navn jeg kommer med nå, men står fast på de norske ordene. Snakker mest om sminke på engelsk, og da er det vanskeligere å snakke om dem på norsk.

Men hva syntes du om leppestiften? Og har du prøvd noe fra Rimmel London før? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *