Årets første og ting som ikke går helt etter planen!

På torsdag fikk jeg veldig spontant lyst til å lage pepperkaker. Så pepperkaker ble det. Plutselig hadde vi vært på butikken og var igang med bakingen mens vi så på Hjemme Alene 1 etterfulgt av Arthur Christmas. Så gjett om vi koste oss med «hjemmelagde» pepperkaker! Jeg sier «hjemmelagde» i og med at vi ikke lagde deigen selv. Men de smakte deilig og ikke minst ble det en koselig julekveld på en tilfeldig Torsdag! Spontaniteten lenge leve, sier nå jeg!

Føler slike dager blir enda mer spesielle når de ikke er planlagt og plutselig bare skjer. Det er hvertfall noen som ikke skjedde så mye av før vi flyttet sammen. Det er mye lettere å finne på slike spontane ting som det nå. Vi skulle forresten også pynte leiligheten og juletreet på fredag sammen med Elinor, men det ble desverre ikke noe av. Vi fikk begynt på det å pynte leiligheten, men noe juletrepynting ble det nok ikke. Vi tok juletreet opp av kjelleren og ante fred og ingen fare inntil vi skulle sette bitene sammen. Da viste det seg at den øverste delen av et juletre på 180 cm ikke lenger eksisterte. Vi hadde ikke fått med oss hele når vi flytta i sommer, av en eller annen grunn…

Så det var det juletreet. Men vi dro avgårde i går kveld for å kjøpe nytt. Så et pyntet juletre er nå oppe til 1. Søndag i advent! Hvis du lurer på hvorfor i alle dager jeg pynter så tidlig kan du lese om det i dette innlegget. Men ja, ellers har det ikke skjedd så mye denne helgen, jeg har jobba med blogg, jeg har jobba for pappa og jeg har vært på trening. En forholdsvis rolig helg, men kjente det var greit denne gangen!

Håper du har hatt en fin helg, og ha en enda bedre start på den nye uken i morgen! Nå er vi faktisk snart i Desember dere!! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *