Going nude!

Det er ikke super lenge siden jeg skrev forrige innlegg om negler her på bloggen. Men dette er for fantastisk til og ikke dele med dere. Da jeg var i Spania var vi en liten (les: Lang) tur innom Primark, og jeg klarte å raske med meg disse fake neglene. Jeg gjorde det i et håp om at de skulle tilfredstille behovet mitt for fine og lange negler. Og OM det gjorde!! Herlighet.. Har helt ærlig aldri prøvd noen bedre fake negler. Og jeg betalte 1.50 euro, som er ca 10 kr. (Tror jeg må spørre mamma pent om hun kan kjøpe med litt flere farger hjem til meg til jul)

Nå når jeg skriver dette har jeg hatt neglene på en hel uke. Det er kun èn som har falt av, men det var min skyld. Jeg slo hånda mi ganske kraftig og da falt den ene neglen på tommelen av. (ugh, det hørtes mer ekkelt ut enn det egentlig var.) Og resten av neglene har sitti som støpt fra første stund. Jeg har pussa neglene ned til den lengden og formen jeg selv ville ha, så for meg var denne løsningen perfekt. Jeg har vaska, rydda, trent og levd livet på helt samme måte som jeg ellers gjør, og ikke noe av det har fått de til å dette av. Jeg er mektig imponert og kan ikke annet enn å faktisk dele dette med dere! Jeg har et rødt sett også, men tenker at jeg sparer det til litt nærmere jul. Røde julenegler er et must for meg i år!

Hva syntes du om neglene? Og har du noen gang opplevd at fake negler har sitti så godt?

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *