Lancôme VS Mac Cosmetics

Jeg er en av dem som er ganske så avhengig av å ha på liquide eyeliner. Om jeg sminker meg og ikke bruker det, da føler jeg meg rett og slett naken. Jeg føler meg ikke like bra som når jeg har eyelineren på plass. Dermed er det veldig viktig for meg å velge den riktige eyelineren. Og tro meg, jeg har prøvd mye. Mine kriterier er at de skal holde godt selv om  tårene renner, det gjør det nemlig lett for meg året rundt. Våren og sommeren sliter jeg med allergi, mens høsten og vinteren er øynene mine veldig sensitive mot sola og kulden. Dermed er det at den holder godt selv om tårene renner et veldig stort kriterie. Eller så er også intensiteten på fargen og hvor lett den er å bruke viktig.

Så i dag tenkte jeg å sammenlikne to av eyelinerne jeg har prøvd dette året. En fra et ganske dyrt merke, mens en annen fra et litt billigere, men fortsatt ikke helt drugstore billig. Jeg ville teste om man virkelig fikk nok for pengene når det kom til det dyre merket istedet for det billigere merket. Og som dere vet, av overskriften, så skal jeg sammenlikne Lancôme og Mac cosmetics.

Jeg gikk til innkjøp av eyelineren fra Lancôme i juli da allergien var på det verste. Eyelinere jeg da hadde holdt seg nemlig ikke like fin når tårene begynte å renne, og det skjedde så fort jeg var ute av døren. Så jeg gikk inn på nærmeste sminkebutikk og spurte etter den beste og mest vannfaste eyelineren de hadde. Da kom de frem til denne fra Lancôme. Jeg var super fornøyd de første ukene. Den holdt godt selv om tårene rant og var sånn passe brukervennlig. Men det jeg ganske fort begynte å merke var hvor falmet fargen ble etter bare noen uker. Den var så svart som det gikk an å bli den første uken jeg hadde den, men etterhvert begynte det å gå over til en mer gråsvart farge, og dette var absolutt ikke det jeg ville ha. Når jeg betalte over 300 kr for en eyeliner skal den holde seg fin og svart i mer enn 3 uker!

Dermed i starten av August bestilte jeg denne eyelineren fra Mac, sammen med en god del andre produkter (se haul HER). Og når jeg så pakningen til mac eyelineren ble jeg med en gang skeptisk. Den hadde helt lik pakning, det var kun skriften på utsiden som var annerledes, for til og med selve «penselen» var helt lik. Og i og med at jeg var så skeptisk var det ikke akkurat noe jeg forventet at denne skulle være noe bedre. Jeg betalte 180 kr for denne, så såklart denne ikke skulle være noe bedre. Vell… Så feil kan man altså ta! Eyelineren er like fin og enkel å påføre som den fra Lancôme, den er vannfast til det punktet at jeg bruker superlang tid på å fjerne øyesminken min, og ikke minst er den like svart i dag som den var da jeg kjøpte den i August. Og med det skjønner dere kanskje hvem som vinner denne kampen? Det er når du tester slikt som dette, noe som har så likt utgangspunkt som helt samme applikator, du ser at de dyre merkene ikke alltid er de beste. Selvfølgelig, jeg kan ha vært uheldig, og det kan bare være min opplevelse med produktet. Men jeg føler at Mac sin eyeliner vant denne soleklart. Jeg mener.. Når jeg har brukt denne i flere måneder og den er fortsatt like fin – det er ikke værst!

Nei, dette innlegget var gøy å skrive! Gi meg gjerne beskjed om dere ønsker flere slike VS innlegg. Jeg gjør dem gjerne!

Har du prøvd noen av disse? I såfall hva er din erfaring med dem? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *