What a tough week…

Endelig søndag, og endelig går vi mot slutten av denne uken. Ja, jeg sier faktisk endelig, for det har virkelig ikke vært min uke.. Med migrene over to dager, sterke kramper over en tredje og rett og slett føle seg dårlig de andre dagene er jeg nå klar for en ny uke. Det var ikke slik jeg så for meg at den første uken av Desember skulle bli, men nå kan det forhåpentligvis bare gå oppover. Og vi begynner allerede i kveld! Vi skal nemlig bruke kvelden i dag på baking av pepperkakehus og Harry Potter film nummer 2. Vi lagde kakemenn og så den første filmen på fredag, så da er det bare å fortsette i dag.

Jeg gleder meg egentlig litt til å begynne på pepperkakehuset, men samtidig er jeg utrolig skeptisk. Vi har ingen plan, vi har kun et bilde vi vil gå etter og skal lage alt for fri hånd. Dette kan rett og slett gå både den ene og den andre veien! Men vi satser på det beste. Vi skal hvertfall kose oss mens vi holder på, det er helt klart! Også satser vi på at det blir litt igjen av deigen etter at huset er ferdig slik at vi får litt pepperkaker i hus igjen, de forsvant nemlig fort etter forrige gang vi lagde. De ble utrolig gode, og når man først setter i gang med å spise klarer man ikke å holde seg kun til et par stykker. Det erfarte både jeg, Mathias og Elinor her forrige helg!

Men selv om det har vært en tung uke, har det jo vært noen oppturer også. Spesielt fredagen var god! Da var jeg på en koselig cafètur med en venninne, jeg fikk unna litt juleshopping, lagde kakemenn, startet å pakke inn julegaver og fikk mitt etterlengtede Burberry skjerf i posten. De to sistnevnte tingene ser dere jo på bildene. Så jeg må si at Fredagen var virkelig en opptur i seg selv, for hele dagen var rett og slett så fin og koselig! Og det som er enda bedre er jo det at jeg faktisk vlogga denne dagen, så om du ønsker å se enda mer av det jeg gjorde, hva jeg shoppa, og ikke minst hvordan jeg reagerte når jeg så det nydelige skjerfet for første gang, kan du finne vloggen HER.

Jeg håper dere har hatt en bra uke, og at den kommende blir enda bedre! Og jeg vil gjerne høre hva dere syntes om blogmas så langt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *