Den perfekte gave til den som har alt!

Jeg har i flere år ønsket meg en Daniel Wellington klokke, men aldri tillat meg selv å kjøpe en. Men å kjøpe en i julegave til samboeren min for et par år siden hadde jeg ikke noe problem med. Det var nok mest fordi det var det eneste jeg kom på å kjøpe det året. Mathias ønsket seg nemlig ingenting og har så og si alt han trenger. Jeg hadde også funnet en rabattkode som hjalp til å ta det siste steget til å kjøpe den som gave. Og det er også av den grunn jeg vil dele med dere dette innlegget i dag.

Vi kjenner alle en som har alt og ikke ønsker seg noe særlig til jul. Så til deg vil jeg rett og slett anbefale å kjøpe en klokke. Samboeren min ble glad og ikke minst overrasket, og det er få ganger jeg har klart å overraske noen med en gave. Man kjøper jo gjerne det folk kommer med som ønsker, men de kan gjerne ha litt ønsker de selv ikke tenker over. Og den gangen var jeg så heldig at jeg traff. Dette kan du også, og for å gjøre det hakket billigere for deg har jeg fikset en rabattkode du kan bruke når du skal betale for klokken. Den er på 15%, så den hjelper så absolutt. Så bruk kodeord “LEKVEN15” for å få rabatten din og det er også fri frakt hvor som helst i verden for øyeblikket så nå er det virkelig vinvin!

Eller om du vil benytte deg av et annet tilbud Daniel Wellington har gående er det også mulig. Akkurat nå har de nemlig 10%  på gavepakkene sine. I de gavepakkene kan du velge hvilken klokke du skal gi og velge om du vil ha med en ekstra reim i gavepakken, eller om du vil gi et av armebåndene de nå har kommet ut med.

Jeg fikk selv denne Daniel Wellington klokken i posten for et par uker siden, og samboeren ble ganske så misunnerlig. DW har nemlig i høst sluppet denne lekre serien som heter Classic Black. Den er like stilren og fin som de originale, men har svart bakgrunn i uret. Dette føler jeg gir en veldig fin look, spesielt for meg som er så glad i svart, hvit og grått året rundt! Og det var tydelig at det falt i smak hos mannfolket også, så det er ikke et bomkjøp om du allerede vurderer det.

Ps. Det kan jo alltids være en fin før-julsgave til deg selv! (Vi gjør det alle sammen!)

// Sponset klokke

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *