My top 5 Christmas Movies

Julefilmene ruller på tv-skjermen her fra tid til annen og det er ganske så tydelig hvem som er mine favoritter. Jeg kan gjerne sette på en julefilm mens jeg rydder, jobber med bloggen eller ja, henger opp klær til tørk. Haha, man må jo bare dra nytte av og se de koselige julefilmene så mye som mulig nå som vi har muligheten. Selv lar jeg meg nemlig ikke se på julefilmer annet enn i tiden opp mot jul. Ellers er de strengt forbudt her i huset!

Så i dag tenkte jeg å dele med dere videoen som gikk ut på youtube kanalen min. Jeg snakker nemlig om mine 5 favoritt julefilmer og forklarer nøyaktig hvorfor de er mine største favoritter. Jeg tenkte at det å dele dette på video var en litt koselig variasjon, istedet for å skrive om alt her på bloggen. Og om du vil se flere videoer fra juleserien min på youtube så finner du spillelisten HER, og subscribe gjerne til kanelen min med det samme du er der!

Hva syntes dere? Har dere noen av de samme favorittene? Hvilke andre har du evt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *